Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

aug 19, 2008 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer


Till mitt försvar för min dåliga uppdatering så tecknar jag som en galning, men det är inför ett jobb så inget jag kan visa er än tyvärr. Men den som väntar på något gott….

Idag var jag på jobbintervju nr 2, hoppas hoppas hoppas!

Jag är helt slut. Det är mina pennor också.

5 Kommentarer

  1. vad är det för jobb du söker där nere i värnamo då?

  2. Värnamo? Du måste skämta? :O Den hålan. Jag har bott i Värnamo 14 år, är relativt trött på det samhället. Men det kommer nog att ändra sig om några år.
    Som föregående skrivare skrev, vad är det för jobb i Värnamo?

  3. Du lägger inte så ofta upp beställnings-teckningar som du gjort, är det för att du inte vill eller för att kunderna inte vill? 🙂

  4. Jobbet kan jag berätta om imorgon när jag vet om jag fått det eller inte.

    Malin – det är för att jag tycker det är roligare att visa mina egna teckningar. Beställningsjobben är ju mer roligt för de som är på bilden.

  5. värnamo är i allafall större än Ljungby, som jag bor i , haha 😛

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...