Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar Mer!

aug 21, 2008 | Tankar och Vardag | 14 Kommentarer


Jag fick jobbet!
Jag kan numera titulera mig BUKTIKSKOMMUNIKATÖR på MQ!
Dvs jag gör skyltfönstrena och stylingen och fixar så att insidan av butiken ser snygg och inbjudande ut.
Dessutom är jag säljare!
Heja heja mig!

Idag har jag svävat på moln!

14 Kommentarer

 1. Oooho 😀 va ballt. då måste jag passa på att gratulera 😀 bär börjar du?

 2. Vilket roligt jobb! Grattis!

 3. jättekul ju! GRATTIS!

 4. Stort grattis!

 5. Grattis!
  Vad lustigt att det var ett sånt jobb, för när jag cyklade hem här för några minuter sen så tänkte jag på min kompis kompis som jobbar som det, fast i Göteborg. Vad lustigt, men kul! 🙂

 6. Superdupergrattis! 🙂

 7. Grattiiiiis!

 8. åh, vad kul! ett stort grattis!

 9. Grattis. Det lät som ett roligt jobb. Hoppas du kommer trivas. 🙂

 10. Grattis! Är det i Värnamo du ska jobba? 🙂

 11. Tack vad snälla ni är!

  Japp det är på värnamos MQ jag kommer jobba!

 12. Åh, gud var roligt! Det är precis ett sånt jobb jag hade velat ha. Grattis!

 13. Grattis, va roligt!
  Själv börjar jag en dekoratörs-utbildning på måndag. =)

 14. grattis! jobbar själv innom MQ och måste säga att det är jätte rolig kjedja att jobba inom!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...