Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jublar!

apr 24, 2012 | Bröllop | 7 Kommentarer

Vet ni vad, vi har fått ingen mindre än självaste fröken Silversaga som fotograf på vårt bröllop!!
Det känns så himla himla bra och jag vet att jag kan lita på att bilderna blir helt perfekta nu när hon står bakom kameran!
Jag har följt hennes blogg, nästan lika länge som jag själv bloggat och hon var en av de första jag tecknade.

Det här kommer bli magiskt!

(Alla bilderna är lånade av Jessica. )

7 Kommentarer

  1. Åh så spännande, hon kanske ska fota mitt också!

  2. Så roligt!

  3. Åh vad kul, när jag såg att hon letade bröllop tänkte jag tipsa om er men sen kom annat i vägen. Vad glad jag blev att ni hittade varandra ändå, för jag är helpeppad på att se bilderna!

  4. Åh, underbart! Det kommer verkligen bli magiska bilder, älskar hur hon fotar! Kul för er!!

  5. Hurra!

  6. Åh va kul! Gläds verkligen med dig/er!! 🙂
    Det är det enda jag ångrar från vårat bröllop, att vi inte var noga när vi valde fotograf, för det spelar roll! Men det är ändå den underbaraste dagen so far i mitt liv och när jag blir rik så ska jag beställa ett porträtt på oss från dig, så det ordnar sig 😉

  7. åh fantastiskt! hon är så himla duktig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...