Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna klipper sig?

okt 18, 2008 | Hår | 5 Kommentarer


Törs man klippa håret såhär kort? Mitt hår är ju ändå i full gång med att rasa av så varför inte. Vad tycker ni?

5 Kommentarer

 1. jag tror du skulle passa jättebra i det 🙂

 2. klart du vågar.. det är jätteskönt å ha så kort hår dessutom.. du e så söt också.. det skulle klä dig 🙂

 3. klart, du skulle bli skiit snygg! 😀

 4. Haha! Jag var hos frissan för ett par veckor sen & nämnde att jag tyckte CB var så snygg i håret…min frisör gick loss & gjorde nåt mellanting mellan min egen frisyr & CB's…jag ser ut som en tant:´(
  Men tror nog att du kan passa formidabelt bra i den frisyren!

 5. Självklart skulle du passa i det sötis.
  Allt jag har sett dig i har varit jättefint så det är bara att våga och köra på.
  Hoppas allt är jättebra med dig.

  Krams RL

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...