Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Längtar!

jan 31, 2014 | Allmänt | 10 Kommentarer

Nu när man är på sista etappen i den här graviditeten så börjar man bli rejält stor och klumpig.
Igår satt jag i soffan med Emil och gjorde frustrationsvrål över att jag inte ens kunde vända mig om och än mindre ta mig upp utan att han knuffade på.
Jag HATAR att känna mig såhär orörlig och klumpig! Jag saknar min midja och mina kläder!

För några veckor sen beställde jag hem lite kläder till efter graviditeten, så nu hänger de här och får mig att längta ännu mer.
Någon av er tipsade om att ha saker att se fram emot för att göra de sista veckorna mer uthärdliga. Mycket bra tips!
Något jag ser fram emot är att när bebisen väl är här så kommer det snart vara vår och sen vips är det sommar igen och jag kan gå barnvagnspromenader i den här klänningen jag beställt från Asos.
Dock är det ju lite knivigt med storlekarna, har ju ingen aning om hur min kropp blir sen, så jag tog en stor storlek. Tänker att det är lättare att sy in än att lägga ut.

image2xl

image4xl

 

Just nu är hela min garderob nerpackad i lådor. Dels i vätan på vår nya garderob men också i väntan på att jag inte ska ha ett midjemått som tre normala personer ihop.
Det som finns kvar i min nuvarande garderob är stora tröjor i stretchigt material. Fy fan vad jag är trött på stretchigt material!!
Det finns typ tre olika par tights som börjar bli håliga och utslitna för att det är det enda plagg jag kan komma i.
Aldrig mera tights!!
De här byxorna beställde jag också, tänker mig dom ihop med en randig tröja, lilla My knut och bebis på armen! Också från Asos.

image1xl

 

Ja, nu är det slutgnällt för en stund. Om bara några veckor är ju magen ett minne blott!

10 Kommentarer

 1. Snälla Anna! Säg varifrån de där byxorna kommer! Jag vill mä ha!

  • Asos!

 2. Vilka fina byxor! Är de också från Asos?

  • Ja på rea dessutom!

 3. Min teori är att den sista månaden mest är till för att man skall tröttna på att vara gravid så att man verkligen gör ”vad som helst” för att barnet skall komma ut = man är VERKLIGEN redo att föda barn :-).
  Sista tiden är jobbig men du gör rätt i att fokusera på det man får när det är över!
  Har själv två barn och skulle gärna göra om det (man glömmer snabbt som tur är).
  /Kram Annika

 4. Vilken snygg klänning, älskar!

 5. Klänningen! Alltså byxorna är fina de med men klänningen! Och sen, nått som inte är så lätt att komma ihåg, men om man tänker amma så tar det ännu längre tid innan man kan/vill (alla är och känner såklart olika) ha ”vanliga kläder”. Så jag kände mig iaf lite lurad till en början, för bebisen styrde ju fortfarande vad jag skulle ha för kläder.

 6. Gillar byxorna!! Blir superfint med randig tröja, kanske en hatt också.

  Jag kände att starkt behov av att ”bli min egen” efter graviditet. Köpte fina kjolar och linnen (det är lätt att amma i, bara lyfta upp linnet om du har en hög kjol tex!) Det är intensivt och mysigt första månaderna med den lilla plutten, så det är skönt att få klä upp sig lite, men samtidigt ska det vara praktiskt och skönt.

 7. Alltså jag hittar ej byxorna på asos hur jag än letar…någon som kan hjälpa/länka?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...