Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Listar!

maj 25, 2015 | Allmänt | 3 Kommentarer

Saker jag verkligen gillar:

– Dra bort folien på smörpaket, speciellt den på bregott för den sitter bäst, liksom i smöret.
– Säga ”-Livet!” med jämna mellanrum, tex när man dricker kall öl på altanen, eller när något riktigt jävligt händer. Det passar till allt helt enkelt, livet alltså.
– Sms. Jag skickar hellre tusen sms än ringer upp.
– Mataffärer med massa onödiga saker, typ netto och Lidl. Köpte tex nya skor på Lidl häromdagen. Bäst att kunna köpa skor och bananer på samma ställe!
– Teckna ögonblicksbilder. Min nya favorit.
– Läsa mail. Jag älskar att läsa mail.
– Stämpla alla mina kvitton med min kredit och debet stämpel och sen stta in i ordning i bokföringspärmen.
– Lyssna på samma låt tusen gånger. Just nu är min favorit ”Dirty old town” med Craig Cardiff. Förra veckan var det Daniels joik.
– Lyfta upp en nyvaken Knut med varm mage och yvigt hår.
– När man möter såna där människor man på en gång känner att jisses vad jag tycker om dig. Händer typ aldrig.
– Åka över Ölandsbron, dra ett djupt andetag och släppa ner axlarna.

DIGITAL CAMERA
– Syrener. Älskar att gå på asfalt och så luktar det syrener överallt. Bästa bästa lukten.
– Barnskor. Beroendeframkallande för det är så vansinnigt gulligt!

Saker jag ogillar:

– Nya smaker på saker, typ daim päron. Köper aldrig specialsmaker. Tacka vet jag gammal hederlig magnum mandel.
– Att ha ny bikini och nya bröst men att det fortfarande är frost på nätterna så jag aldrig kommer kunna använda den.
– Folk utan swish. Alla måste skaffa swish för det är det bästa som hänt mänskligheten sen skivat bröd typ!
– Cupcakes. Fina att se på. Alltid äckliga.
– Scones. Världens menlösaste bakverk. Goda i ungefär en halv minut efter att de kommit ur ugnen. Sen svintråkiga.
– Att jag inte träffat min bror på en mindre evighet nu.

IMG_5806 (533x800)
– Att jag betalar med i preliminärskatt än jag faktiskt tjänar, måste alltså jobba för att kunna betala skatt utan att få lön.
– Att det kostar 300 kronor att gå till kvinnokliniken.
– Teckna cyklar och fötter.
– Plocka ur diskmaskinen.
– Sy foder.

3 Kommentarer

 1. Jättebra lista! Känner igen mig i flera saker. Jag gillar också att läsa mejl, gillar att gå och kolla på allt annat än maten som finns på stormarknaden, älskar syrenerna (särskilt de ljuslila) och deras ljuvliga, parfymliknande, doft. Sedan finns det annat som jag inte håller med om. Jag ringer mycket hellre än skickar sms … Tur att vi alla är olika 🙂 Ha en toppenfin dag!

 2. Jag är i regel negativt inställd till nymodigheter såsom swish. Tills jag skaffade det….. Sååååå smidigt!
  Och 300:- Mycket pengar för ett vårdbesök 🙁

 3. Har heller aldrig fattat grejen med scones. Jag tycker de är skitäckliga redan på direkten. Förstår inte heller nya smaker, särskilt inte på vatten..pepparkakssmak??? VEM VILL HA DET? Ät pepparkaka skölj ned med bubbelvatten case closed!
  Swish älskar jag med men hör att det ska kosta pengar snart…men vem är förvånad? No such thing as a free lunch…
  Nya tuttar…det skulle vara annorlunda…

  Hej hej!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...