Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

okt 3, 2008 | Teckningar | 13 KommentarerDe här två bilderna målade jag på min målarkurs häromdagen. Bättre än såhär blir det inte om jag inte använder förlaga men kul var det.
De är målade med Flashe-färg som är en sort akrylfärg som blir helt matt och är väldigt kul att måla med men väldigt dyr och väldigt odryg tyvärr.

13 Kommentarer

 1. Anna,man blir så sjukt inspirerad utav dig! Hur lyckas du, om och om igen att spruta ut all dessa underbara inspirationsverk 🙂 ?
  Mina Fysik övningar får sig en paus för resten av kvällen, här skall målas!

 2. Gud så coola! Du är min idol 😛

 3. jag önskar jag kunde göra så fina målningar!

 4. ANNA! Jag har precis kopierat nästan alla dina bilder på bloggen, för att kunna försöka förstå din målar teknik. är det okej?
  Läget är så att jag går i nian, och på Bilden ska var fördjupa oss i någon konstnär och sedan rita/måla en egen bild i konstnärens teknik och stil.
  Jag har valt dig.
  Dom flesta andra har valt Monet osv.
  Däför skulle jag bli glad om du har lust att svara på lite frågor senare till mitt arbete om dig!
  Kramar

 5. Jonna, oj kopierat? Det låter ju läskigt. Sålänge du inte säljer dom eller säger att det är dina bilder så är det okej. Skriv ett mail med frågorna så lovar jag att svara!

 6. Häftig!

 7. Hej där (:
  Jag prenumererar på din blogg sen några månader tillbaka och tycker om den väldigt mycket. Men undrar om du har koll några mer bloggar som innehåller ritande? Vet inte en enda tyvärr 🙁 Ritar mycket själv och man säger ju inte nej till lite extra inspiration och motivation ibland liksom! Skulle vara uppskattat om du har nåt tips?(:
  Kram och keep up the good work, forever and ever hehe 😀

 8. hittade hit till dig idag och måste säga att det är då helt fantastiska verk du skapat! så himla fina! mini

 9. jävlar va snyggt du ritar!, 😀 herregud!
  kolla gärna in mina virkade mössor på http://www.rila.se, 🙂

 10. Färgen verkar riktigt spännande, och det är alltid lika roligt att se när du arbetar utan förlaga, du tar ut svängarna mycket då! 🙂

 11. så himla fint du ritar!

 12. nej det var de finaste bilder jag sett på mycket länge, verkligen! skulle bra gärna ha såna tavlor på väggarna här hemma 😀 😀

  kramar

 13. Jag älskar dem. Har du gått på någon skola? Jag går på Konstskolan Munka nu. Har startat en bildblogg jag med.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...