Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar!

okt 24, 2008 | Teckningar | 11 Kommentarer
De här tre bilderna får idag en ny ägare! Tack för det.

Det regnar ute och jag borde duscha och ge mig ut, men känns lagom lockande.
Jag har iallafall diskat.

11 Kommentarer

 1. F*n va coola, du är en av det bästa konstnärer, jag någonsin sett! 😀

 2. Riktigt, riktigt fina bilder! Vad duktig du är!

 3. höstigt & underbart,

 4. Riktigt härliga bilder. Kan tänka mig att den nya ägaren är superglad för att få ha dessa på väggen!

 5. riktigt fina bilder, du är himla duktig!

 6. Wow…. dina bilder blir bara bättre och bättre.
  *myser*

 7. Åh jag blev alldeles glad i magen av de här mysiga målningarna. Så söta att jag bara sitter här och småler.

 8. Vad fina dom var! 😀 den i mitten var helt underbar tycker jag 😀

 9. sjuuukt snygga bilder!!! Vill ha vill ha vill ha!

 10. du målar jättefint! man blir verkligen glad av bilderna 🙂

 11. dina bilder ger mig hopp om vackra dagar. väldigt fint.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...