Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Målar Akvarell!

jun 8, 2017 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag fick hem ett nytt papper från Canson som heter LÁquarelle Héritage (300g).
Det var en ren fröjd att måla på det pappret, alldeles lagom mycket gräng, blev inte buckligt och ja, fint helt enkelt!
Jag målade min mormor.
Hon fyller 97 år i år, är inte det ändå ganska fantastiskt!
Älskade mormor, jag har visat henne porträttet och hon gillade det, så både pappret och porträttet är numera godkänt.

mormor

IMG_1617

2 Kommentarer

  1. Åh jag dör lite vad fint! Herregud vilka skills du har Anna!

  2. Otroligt fint porträtt. Älskar bilden även om jag inte känner din mormor.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...