Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Mamma Målar!

maj 9, 2018 | Teckningar | 1 kommentar

Om några veckor åker jag och mamma till Akvarellmuséet på Tjörn igen.
Vi har hyrt samma ateljé som vi hade förra året (varken jag eller mamma är mycket för det här med förändring) och där ska vi tillbringa tre dagar med att måla, sitta på klippor, äta räkor och bara vara med varann!

Förrförra julen fick vi en natt där av Emil i julklapp och när vi fyllde år fick vi en natt till av min storebror.
Det visade sig vara fantastiska att vara där så nu har vi gjort det till en tradition och jag hoppas att vi ska åka dit i många år framöver!

Det är verkligen en helt magisk plats, ateljén har vansinnigt högt i tack, man sover på ett litet loft och det enda som finns utanför är hav.
Förra året hade vi superfint väder men det var kallt som attan, så i år har vi bokat vår vistelse lite senare, för att förhoppningsvis kunna sitta ute och måla lite mer.

I samband med vår vistelse på museét kommer jag dessutom att ta över deras instagram under den veckan. Ska bli väldigt spännande!
När jag är på Tjörn brukar jag måla helt andra saker än jag är van vid, så det blir kul att lägga upp lite nytt.
Hojtar till när jag tar över så ni kan kika.

Egentid med min mamma, livets bästa grej!

1 kommentar

  1. Vilken fin tradition ni skapar!Där ser helt underbart ut.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...