Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Mellandags-Shoppar!

jan 7, 2020 | Kläder | 4 Kommentarer

Gud vad omodernt att skriva ett inlägg om shopping, these köpstopps-days!
Men jag är ändå en förespråkare av att köpa hållbart och plagg man älskar istället för slit och släng grejer i skrutt kvalité (försöker iallafall)
Så jag har shoppat en del på rean, det ska villigt erkännas. Döm mig inte för hårt nu.
Detta köpte jag:


Den här gula collegetröjan från Rodebjer. Haffade den, en t-shirt och ett par sandaler på deras rea online, fick orderbekräftelse men aldrig några varor! När jag sedan mailade och frågade hade det blivit nått tekniskt fel så båda tröjorna var slutsålda! Jädrar vad besviken jag blev och bråkade en del, om jag ska vara ärlig, med den stackars tjejen på kundtjänst.
När jag beklagade mig över detta på instagram så lyckades min kompis Magda snoka fram en likadan tröja på en annan sida och till ett billigare pris dessutom, hurra! Så nu är den ÄNTLIGEN på väg hem till mig (hoppas jag)


Beställde också denna t-shirt som alltså också försvann. Men tjejen på Rodebjer gav mig 10% på mitt nästa köp som plåster på såren så jag beställde helt enkelt t-shirten igen fast nu med 10% extra rabatt! Dock fanns det bara xs kvar men den är ju ganska oversize så jag hoppas det ska gå att klämma in denna kropp i det också.

De här skorna fanns och är iallafall förhoppningsvis på väg hem till mig. Har hört mycket olika om dessa, att de är usel kvalité och gör skitont men samtidigt sett folk som haft dem jämt, så jag håller tummarna att de ska vara bra!

Ett par Krissy byxor från Hope. Har varit på jakt efter ett par länge, tycker de är så snygga med avsmalnade ben och korta (perfekt för mig med pygmében) hittade dessutom på 40% rea, så då var det bara att slå till.

De här bootsen är förvisso inget reafynd, fast ändå ett kap eftersom jag köpte dom från Tradera för 450 kronor, en fjärdedel av vad de kostar nya! Från Flattered.


Sist ut är detta set jag köpte på Lindex rea idag, en tröja och en kjol (lättare att kombinera med annat då) Ska på 40-års fest i helgen och tycker det är så himla svårt med ”festkläder”, detta känner jag ändå känns som jag men ändå festligt. Perfekt!

Nu har jag shoppat så det räcker för hela året.
Nu ska jag använda allt tills det faller i bitar!

4 Kommentarer

  1. Kul det funkar för dig att blogga lite igen <3

  2. Settet från Lindex var Sjukt fint! Festligt men inte så festligt att det inte kan användas vid mindre festliga tillställningar också.
    Men kan någon förklara hypen med Rodebjer för mig?

  3. Har haft mina krissy flera gånger i veckan i tre år, och de är som nya! Mitt bästa klädköp någonsin.

    • Åh vad härligt! Jag hoppas göra detsamma!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...