Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Beställningarna!

apr 2, 2013 | Tatueringar, Teckningar | 5 Kommentarer

Den senaste månaden har det trillat in så himla mycket beställningar och ROLIGA beställningar också! Känner mig supertaggad och tecknar så det ryker om pennorna. Har vågat ta ut svängarna lite mer även när det gäller beställningsporträtten, säger till när bilderna inte är tillräckligt inspirerande, lägger till fåglar och klipper ut fina papper och klistrar in.
Ja, roligt helt enkelt!

Nu till sommaren blir det alltid en hel del att göra då bröllopsporträtt nästan är det jag gör mest och sommar = bröllop = morgongåvor = bröllopspresenter = mer jobb för mig!
Sen är det även examenstiden och studentdags, då rullar beställningarna in. Men glöm inte att vara ute i GOD tid (det betyder inte tre dagar innan!)

skanna0001

5 Kommentarer

  1. Hej Anna! Jag hittade din blogg för några dagar sedan och har läst igenom mycket med tårarna rinnande ner för kinderna. Vi förlorade ett barn i magen för drygt ett halvår sedan och jag är fortfarande ur balans.. Du har utöver den smärtan gått igenom mer än nån ska behöva.. Jag ville mest bara säga att jag beundrar dig! Du är så stark och jag beundrar din öppenhet i allt! Du verkar vara en helt fantastisk kvinna! Fortsätt med det du gör, det är fantastiskt!

  2. Hej Anna, hur lång tid brukar det ta ungefär innan teckningen är klar? Min kompis fyller år i Juli och skulle vilja beställa en teckning men vet inte hur tidigt jag bör göra det? 😉

    • Det tar ungefär två-tre veckor!

  3. Du är så duktig Anna, vad tar du för ett porträtt? A4 eller A3?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...