Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Och Bloggtorkan!

jan 16, 2015 | Teckningar | 4 Kommentarer

På kvällarna precis innan jag ska somna kommer jag på massa saker jag borde skriva i bloggen, men när jag väl sitter här så känns det bara…bläh när jag väl börjar skriva.
Började på inlägget om att tycka synd om någon, men det kändes för stort och tungt att skriva om.
Skrev en lista på de tio sakerna jag saknar mest med pappa men det kändes för utlämnande och nu vet jag liksom inte alls vad jag ska skriva.

Kan känna att de där inlägget med lite djup och mening är de allra roligaste att skriva och de som blir bäst. Men de kan man inte bara kasta ur sig hur som helst.
Så istället kommer ett litet livstecken.
Tills jag fått mer kött på benen eller mer mod att våga öppna mig fullt ut på bloggen igen.
Då ska jag skriva om sånt där som känns på riktigt igen.
Sen.

Så länge, en teckning jag gjorde på Malin i Saltkråkan. Kan inte bestämma om jag gillar den eller fullkomligt hatar den…

malin

4 Kommentarer

  1. Hoppas att du skriver inlägget om att tycka synd om någon, när det känns rätt för dig. Det är ett ämne jag jättegärna skulle läsa om!

    Kram från Sara

  2. Åh såg direkt att det var hon! =)

  3. Jag skulle vilja läsa ditt bästa tips på hur man ska göra för att städa tillräckligt ofta (dvs innan dammråttorna äter upp mina tår…)

  4. Precis den blå färgen förknippar jag med Saltkråkan-Malin. Det är en av mina favoritfärger.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...