Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Bröllopet!

jul 17, 2012 | Bröllop | 6 Kommentarer

Nu hänger min klänning, färdigsydd och nystruken och väntar på den stora dagen.
Mina skor är ingådda, musiken vald och maten är bestämd.
Igår gjorde jag lite av det sista, fixade iordning bordsplaceringarna, beställde servetter och dubbelkollade alla lådor som nu fyller vårt gästrum. Fullproppade med dukar, champagneglas, burkar och fix.

Nu är jag lugn. Helt coollugn.
Det här kommer bli så bra.
Det spelar ingen roll vad som händer, jag har nu gjort allt som står i min makt för att ge den här bröllopsfesten och vigseln de allra bästa möjligheterna.
Mer än så kan jag inte göra.

Jag har vetat om i över ett år att jag ska gifta mig den 4:e augusti, 2012. Ändå är det först nu jag verkligen tycker att det ska bli roligt.
Innan har allt varit en stress och press, si och så och hit och dit.
Men nu. Nu blir det bra.
Nu bara längtar jag,

Jag vill visa er allting, visa er dukningen, pysslet, girlangerna och klänningen.
Men jag väntar lite, det är ju bara några ynka veckor kvar.
Sen lovar jag er att ni ska få se precis varenda liten milimeter av bröllopet.

Det här kommer bli magiskt.

6 Kommentarer

  1. Fan vad kul det ska bli att se!

  2. Weeeeeeeeeee!!
    Och vad kul att vi från bloggen också kmr få se och ta del av bröllopet! 🙂

  3. Ska bli så kul att få se allt! Befinner mig just nu i det läge du var för ett år sedan, cirka ett år kvar tills vi gifter oss – den 3e augusti 2013. Så när bröllopet väl är avklarat hade det varit helt underbart om du kunnat lägga upp en liten lista på dina tankar kring allt fix. Vad som var värt tiden/engagemanget/pengarna & vad ni kunnat skippa.

  4. Det är skönt att läsa att du känner att du har allt under kontroll för det är som du skriver, man kan inte göra mer än sitt bästa. Jag önskar er all lycka till och hoppas ni får fint väder!

  5. Vad spännande, jag längtar efter att få se!

  6. Oboy vad kul det ska bli att se bilderna sen! Önskar er all lycka på er bröllopsdag och för resten av era liv såklart 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...