Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Bröllopsformen!

maj 31, 2012 | Tankar och Vardag | 29 Kommentarer

Ni kan tycka vad ni vill om det här, men jag har skaffat mig en personlig tränare kan man säga.

Han sitter i rummet bredvid mig (och jobbar med annat än träning) och så kom det på tal och det visade sig att han var en hejare på  sånt, vad man ska äta och hur man ska träna. Allt sånt som jag är värdelös på.

Så jag gav honom en utmaning, nämligen mig.
Han har två månader på sig (och jag med för den delen) att få mig i mitt livs bästa form. Bröllopet är om ca två månader så passande nog till det är tanken att jag ska vara hård som en pinne.

Imorse åt jag frukost som en hel karl, jag som ALDRIG annars äter frukost! Det stod tydliga instruktioner på vad jag skulle äta så det var bara att proppa i sig: tre omega 3 tabletter, två skivor kalkon, två ägg (skulle egentligen varit fem, men nån måtta får det väl ändå vara!), en sked linfröolja (YOUCK!) och en sked äppelcidervinäger (smakar ljuvligt i jämförelse med oljan) och sen sköljde jag ner alltihop med en liter citronvatten.

Nu är jag så jäkla mätt att jag knappt kan röra mig! Ändå har jag med mig inte mindre än TRE matlådor till jobbet idag!
Herregud, det här kommer bli tufft, men skam den som ger sig.

 

Nu till min fråga, är ni intresserade av sånt här? Bryr ni er om resultat och vill ni läsa om sånt eller är ni trötta på alla bloggar som skriver om träning och kost hit och dit?
Min tanke är ABSOLUT inte att bli någon träningsblogg, det är jag alldeles för slö för och tanken är inte heller att jag ska ”banta”, bara bli lite hårdare.
Men vad tycker ni, ska jag skriva om det då och då, eller ska jag hålla detta lilla experiment för mig själv?

29 Kommentarer

 1. Jag tycker att det vore både roligt och inspirerande att läsa om. Eftersom du INTE har en träningsblogg, du är ju alldeles vanlig dödlig om än du tillhör det fantastiska skiktet av de dödligt kreativa. 🙂 För min del får du mer än gärna dela med dig! Och hejja, hejja, hejja!

 2. Nämen vad spännnande! Rapportera gärna lite då och då!

  Stor kram på dig och lycka till! Två månader går fort 🙂

 3. Skriv! Det är väl kul att veta om det går för oss vanliga dödliga att bli lite hårdare på två månader! 😉

 4. Kör! Berätta! Det kan ju vara lite inspiration för oss som inte har någon koll!

 5. Ja! Jag vill jättegärna läsa om det! Älskar ett experiment i bloggform, hur det går, om det är kul eller tråkigt, om det funkar eller om du tröttnar. En gång följde jag slaviskt en blogg där skribenten levde helt sjukt nyttigt i en månad, gick ner i vikt, mådde bra och allt det där – och när månaden var över insåg hon att det var tråkigt och ovärt och att hon hellre tog sina tre extra kilo och var glad än aldrig drack öl igen. Det var ett härligt resultat!

 6. Jag vill höra! 🙂

 7. Jag vill jätte gärna läsa mer om detta, hur och vad du äter och vilket träningsupplägg du kör. Är själv lite i samma situation och vill verkligen hitta pepp och motivation att köra på. Så jag röstar för!
  Heja heja
  Kram Therese

 8. Jättekul att läsa om! Behöver ju inte bli en stenhårt inriktad träningsblogg för det. Det är ju ditt liv och bloggen handlar om det du gör 🙂

 9. Skriv omet! 🙂 Blir bara kul och spännande att få reda på hur bra det kommer gå!
  Kram och lycka till! 🙂

 10. Jaa! Jag vill gärna veta hur det går för dig. Själv har jag precis köpt träningskort, efter ett långt uppehåll och ett år fyllt med sjukdomar. Känns ju liksom lite lättare när man vet att andra kämpar på dom också, så några träningsrapporter då och då skulle jag tycka var super! 🙂 Lycka till!

 11. Du får gärna dela med dig!

 12. Jag vill läsa!

 13. För mig får du gärna skriva om träning å kost, tycker sånt är kul. Även om jag alltid får prestationsångest men 😉

 14. Åhå spännande! Jag röstar för, kul att följa. 🙂
  Önskar dig all lycka!

 15. skriv för guds skull! det är ju jättekul att läsa om en ”vanlig människa” som bara vill komma lite i form, lika spännande som att läsa om allt annat du gör. dessutom kan det vara skönt att läsa en blogg om en som tränar, som inte jobbar på sats, det kanske blir lättare att identifiera sig med om man själv är en person som aldrig tränar eller äter frukost till exempel. liksom lite kan hon, kan jag 🙂

 16. Skulle vara jättekul att hänga på utmaningen själv 🙂

 17. Låter jätteintressant! Tycker det är kul att få se alla sidor av ditt liv. Lycka till! 🙂

 18. Jag vill läsa om ditt experiment! Eftersom din blogg är annorlunda (på ett bra sätt), känns det också som att dina träningsinlägg skulle bli annorlunda (på ett bra sätt). Har förresten aldrig kommenterat innan, men bor i Värnamo och tycker det är så himla kul att läsa en blogg ”härifrån”. Kram!

 19. Jo skriv! Berätta gärna om vad du gör och äter och sånt, om det är i stil med denna sjuka frukost så är det ju jätteintressant! Jag som trodde att man skulle äta så lite som möjligt om man ville komma i from, detta är ett välbehövligt uppvaknande för mig och jag läser gärna om det parallellt med dagens outfit, inredning, pyssel, teckningar, bröllopsplaner etc.
  Kram!

 20. Jag tycker du ska dela med dig! 😀 Det låter ju jättespännande. Sedan kan vi (dina läsare) peppa dig när det behövs 🙂 HEJA ANNA! Tjoho!

 21. Jag är intresserad, skriv på bara!

 22. Skriv gärna om det, jag tror det blir roligt att läsa om 🙂 Och lycka till!

 23. Intressant! Mera, mera! Har tänkt länge att börja ta bättre hand om min kost och kropp så det är bara peppande tycker jag 🙂

 24. Hej!
  Tycker det kan vara kul att läsa om bara du inte glömmer att också visa allt fint du producerar! Det är ju din blogg, skriv om vad du vill. Det är ju vi som väljer om vi vill läsa eller inte! 🙂

 25. Skriv om det! Jag tycker det är jätteroligt att följa sånt!

 26. Hej! För mig får du gärna skriva om sånt också! Bara du fortätter visa oss dina fina bilder och allt annat smått och gott 🙂

 27. Jag vill läsa! Jag är ju träningsjunkie själv och älskar att läsa om folks träningsresor! Bäst är om man får se ”före- och efterbilder”, sånt peppar verkligen mig!

 28. Ja! Dela med dig! 🙂

 29. Jag är jätteintresserad 🙂 Vad kul!
  Ska bli roligt att följa dig. Lycka till!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...