Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Den Stora Tröttheten!

feb 18, 2016 | Allmänt | 2 Kommentarer

Jag är inne i en svacka. Orkar ingenting.
Kollar på min att göra lista och tänker att nu ska jag minsann ta tag i det där, sen tar jag fram papper och penna….men inget händer.
Jag har så mycket att göra att jag istället inte gör någonting.
Försöker rensa hjärnan och gå ut på små promenader men blir snurrig så fort jag kommer tillbaka.
Jag vet vad det här innebär, jag vet vad kroppen försöker säga, men skjuter undan det och låtsas som ingenting.

Det var ju det här jag ville. Jag ville ha mycket att göra. Ville ha jobb som väntar för att kunna vara lugn i det ekonomiska.
Inte visste jag att det fanns andra saker att stressa för.
Pratade med min vän, coach och yogalärare som sa att jag ska fokusera på det jag gör istället för det jag inte gör.

Så det försöker jag med nu.
Idag har jag gjort färdigt en beställning. Det är himla bra.
Sen att jag inte påbörjat någon av de andra tjugofem som ligger och väntar, det försöker jag att inte bry mig om.

löv

2 Kommentarer

  1. Du är inte ensam! Tentapluggat i ett par veckor nu. Först till en omtenta förra helgen och nu till en ordinarie tenta imorgon. Får INGENTING gjort. Det är bara som bomull i huvudet och jag fattar ingenting av det jag läser. Behöver verkligen en paus att bara göra saker som är roliga. Imorgon kväll ska jag sy den där klänningen som jag velat så länge. Ha lite syterapi.

  2. Skit i allt i en vecka! Om det inte hjälper med en promenad så behöver du nog mer vila än så. Tycker du ska ta signalerna på allvar. Tänk om du blir så less på att teckna att du tappar sugen på riktigt och inte pallar det mer. Det vore ju tråkigt. Men det var ju ett bra råd du fick, att försöka att fokusera på det du gjort och gör och en sak i taget och inte lägga energi på det som väntar. Myror kan bygga en myrstack men bär bara ett barr i taget. Tänker på det när det är jobbigt. Ett barr i taget, inget mer.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...