Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Emils Bröllop! Bildkavalkad!

aug 8, 2012 | Bröllop | 19 Kommentarer

Okej, här kommer en hög till med bröllopsbilder!
Fler kan ni se här !

Dukningen och alla smådetaljer kommer i ett inlägg för sig senare.

19 Kommentarer

 1. Härligt, grattis!!!

 2. Åhhhh så många härliga fina bilder!
  Stor kram!

 3. Helt otroligt vackert! Stort Grattis! Njut nu av att vara fru! 🙂

 4. Åh vad kul att få se och ta del av er fina dag. Så himla snygga ni är, du och din Emil!

 5. Vilka underbara bilder! Va fina ni var, älskar de röda detaljerna! Dina klänning är såå snygg och håret, otroligt fin uppsättning! 🙂

  Grattis till er! 🙂

 6. En massa grattis! Vilka härliga bilder. Ett stort firande i en avslappnad stämning, precis som vi vill ha på vårat bröllop. O all lycka till er båda!! =)

 7. Stort grattis – det ser helt fantastiskt ut!
  Tack för massa bilder, ändå vill jag se mera,mera! Kan du inte visa vad ni fick för presenter också? 🙂

 8. Ååå vilka härliga bilder! Bröllopet ser fantastiskt ut! Stora grattis och många lyckoönskningar som Herr o Fru!

 9. Wow vilken snygg brud (och brudgum ;D ), underbar klänning och snygg frisyr. Grattis till er båda på er dag.

 10. Underbara bilder av vad som ser ut att vara ett underbart bröllop! Tänkte på er så mycket den dagen, stort grattis!

  http://fannicklas.blogg.se

 11. Åh va fina ni var! Å vilka skojiga tårtor 🙂

 12. Grattis grattis!!

 13. Nej men var det redan dags:)
  Stort grattis till er och fasiken vad fina ni var!

 14. fiint! <3

 15. Grattis! Hoppas ditt liv som gift blir precis underbart som du förväntar dig. Må lyckan vara med er i alla år.

 16. STORT grattis till er båda. Jättefina bilder och ni ser såå lyckliga ut.
  Måste säga att sista bilden var bäst!

 17. Grattis!
  Vilket vackert bröllop. Vacker plats. 🙂

 18. Grattis på din stora dag Anna! Ser helt underbart lyckat ut när man kikar på alla foton.

  Anledningen till att jag tittade in på din blogg idag var egentligen för att fråga vad du använde dig av när du tatuerade. Köpte du ett helt tatueringskit eller lånade du av studion? Funderar på att köpa mig ett kitt, så jag undrar om du har några tips på vad jag ska köpa? du kanske kan maila över ett svar när du har tid eller så?

  Många grattis igen och jag är säker på att ni kommer leva lyckliga i alla era dagar ;D

 19. Åh vilka härliga bilder – ni verkar haft ett helt underbart bröllop! Massa grattiskramar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...