Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Emils Roadtrip del 2!

sep 20, 2012 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Andra delen av vår roadtrip till Piteå försvann visst lite på vägen. Men här kommer den iallafall:

Här inne bodde jag och Emil!

Vi provade Pitepalt som sig bör. Det var ingen hit.

Ebba och Victoria hade också åkt hela vägen till Piteå, fast med flyg och det är ju fusk.

Dagen innan bröllopet var det dags för släkterna att mötas i en stenhård släktkamp!

Lag Norrland

Mot lag Småland!

Spiktävling som vi (såklart) vann!

Det blev natt fast det var ljust och det var så hiskeligt fint alltihop!

Sen var det dags för bröllop!

Den benlösa släkten.

Hela familjen Lockby med Judith i täten.

Emil fick bära picknickväskan och kände sig väldigt bekväm…

…lite väl bekväm kanske?

Vi valde mellan friluftsstigen och rövstigen. Vi valde det första alternativet.

Storforsen visade sig från sin bästa sida!

Vi var väldigt nygifta.

Dagen efter var vi lite trötta, men åkte ändå nästan hundra mil….

….bara för att träffa bästa Majken igen!

Som hade nya gummistövlar.

Och var på strålande humör!

2 Kommentarer

  1. Vilken underbar klänning du hade på dig, jättehärlig färg!

  2. Haha, klart palten inte var nån hit om du hade en massa opassande saker till! Bara smör och bacon ska det vara 😉 Prova igen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...