Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Fiskargubben!

aug 25, 2015 | Teckningar | 1 kommentar

Den klassiska målningen på fiskargubben har gått från att vara bad taste, till att bli nästan kultförklarade genom åren.
Jag personligen gillar fiskegubbstavlan, den hängde i vår stuga så man gick förbi den varje gång man skulle gå till dasset.
Den har gjort i otaliga varianter och av massvis med mer eller mindre begåvade konstnärer.

I början av sommaren fick jag en beställning på just en sådan fiskargubbe. Mannen i fråga hade gett sin svåger fiskargubbetavlor i flera år och nu var det dags att ge honom en med sig själv som fiskaren.
Det här var en av mina roligaste beställningar!
Såhär blev teckningen:

fiskargubbe

 

Och såhär glad blev svågern när han fick den:

fiskargubbelive

1 kommentar

  1. Rolig idé från svågern och kul tolkning från dig. Förstår att det var en rolig beställning.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...