Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Formex!

dec 15, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Vår insnöade Köpenhamnshelg som gick åt pipsvängen är nu utbytt mot en Stockholmshelg i Januari!
Jag fick en inbjudan att gå på Formex och kände att det hade varit så himla roligt, speciellt eftersom det blir i samband med att vi får vårt nya hus. Då kan vi riktigt bunkra upp med inspiration!
Så nu är biljett bokad för både mig och Emil, hotellvistelse bokad och tågbiljetterna betalade!
Dessutom hinner vi klämma in en natt hos storebror och Matilda så vi kan se deras nya hus (Majken har sagt att hon gärna vill visa det för kommande bebisen)

Det känns så roligt att åka iväg, att vi hann med en resa till bara vi två trots den förbannade Sven!
Nu ska vi äta låååång hotellfrukost, ta sovmorgon, strosa på Söder och fika med våra Stockholms kompisar som vi inte träffat på evigheter och njuta av att bara vara vi en stund.
Åh längtar ihjäl mig!

(du som tipsade om att ha roliga saker att se fram emot de sista månaderna av graviditeten för att stå ut, det här får bli just ett sådant, så tack för tipset!)

IMG_2669

2 Kommentarer

  1. Låter som en toppenbra ide för er. Kul att gå på Formex.

  2. Oj! Vad kul att jag kunde hjälpa till! Du är en fantastisk insperation! Love! <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...