Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Huset!

nov 27, 2013 | Huset, Inredning | 6 Kommentarer

Åh min inredningshjärna går på högvarv vill jag lova! Önskar jag fick flytta in nu, har så storslagna planer för det där lilla huset!
Vi ska försöka behålla känslan av 50-tal och våra möbler kommer passa perfekt där inne, men sen blandar vi nog in en hel del färg och mönster, som vi brukar.
Vi har bytt stil på vår inredning nästan varje gång vi flyttat men det här är första gången vi kan göra stora saker med vårt boende, inte bara små lätta ändringar som är lätta att återställa.
Vi kollar på färgprover och golv, planerar och skriver listor.
Det här är det bästa av alltihop, själva planerandet. Åh vad jag älskar den biten! Det som är lite tråkigt är att jag tyvärr inte orkar lika mycket just nu med den stora magen. Men känner jag mig själv rätt så lär det inte hindra mig.

Eftersom vi flyttar från dryga 250 kvadratmeter till 97 kvadrat så måste vi göra oss av med en hel del grejer. Såklart en del möbler men också vårt överflöd av porslin och grejer vi samlat på oss genom åren.
Lägger ut det på bloggen sen så får vi se om det är något ni vill ha.
Bland annat har vi två teaksängar som vi inte längre har plats för, en soffa och en hel hög med pinnstolar och fåtöljer.
Känns riktigt skön att få rensa och bara ha med sig det man verkligen behöver.
Nu när vi haft så stort har vi ju kunnat hamstra och ha hur mycket som helst men det blir det ändring på nu.

Nu ska jag återgå till att rita små skisser av hur jag ska inreda de olika rummen!

196d0247591d953bc5c8c2e1b7047496

ad5e233055db4dde4a7fb8aacc1b3d75

f79e02769142ddd9573ab16328dd62cc

6ffb2b734cab9fc650c4faf140f779d7

Inspirationsbilder från min pinterest.

6 Kommentarer

 1. Underbart med ett eget hem <3
  Läser din blogg ofta och gärna och jag vill bara tipsa om denna sida ( inte handlat där men underbart fina smycken ) Tänkte att de smyckena kanske är lite du
  http://www.beccadesign.se/

 2. Så KUL att planera massa inredning till sitt egna hus! Toklängtar till jag med får göra det 🙂
  Då ska jag kika lite extra på din blogg, om det är så att ni ska rensa.
  Gillar gammalt & retro! Lycka till med flytten 🙂

 3. Kommer du kunna tänka dig att frakta iväg saker du säljer också, eller kommer du bara sälja för upphämtning? 🙂

 4. Lycka till med nya huset, ser ut att va ett underbart 50-talshus. Teaksängarna är jag jätteintresserad av att köpa om det är 90-sängar…:-). Bor i Värnamo.

 5. Jag kan tänka mig att kolla på pinnstolarna. Känns som att det är bland det första som försvinner på loppisar och jag hinner aldrig med 🙂

 6. Weho! Vad kul för er! Så glad jag blir för din skull! Att hitta sitt drömhem är ju en otroligt fin grej! Ser fram emot en massa inredningsinlägg av dig! 😉

  Jag har skrivit ett inlägg om första advent på min blogg, gå gärna in och läs!

  Ha en fin dag!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...