Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Julbeställningarna!

okt 31, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

Det är fortfarande några månader kvar till jul, men efter sisådär fyra år som bloggillustratör så vet jag att människor ALLTID är ute i sista sekunden!
Så därför säger jag det redan nu: vill ni beställa ett porträtt eller för all del, en kalender till jul, så gör det NU! 
Jag kommer inte hinna göra alla beställningar sista månaden så ju tidigare du frågar, desto tidigare har du den hemma i brevlådan.

Är du intresserad av porträtt, klippdockor eller vad det nu kan vara, så mailar du till: a_ileby@hotmail.com
och om du är intresserad av att beställa en kalender så mailar du till: ilebykalender@hotmail.se

1 kommentar

  1. magnificent issues altogether, you simply gained a new reader. What could you suggest about your put up that you made a few days in the past? Any certain?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...