Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Knut!

mar 12, 2015 | Bebis | 1 kommentar

Nämen är det inte dags för lite Knut på bloggen? Han har ju fyllt år och allt, kolla bara från en månad till ett år, det händer ju en del om man säger så!
1månad 12månader

Vi hade kalas också, inte mindre än två stycken faktiskt.
Såhär såg det ut då:

IMG_6038

Först mata katten med kex. Knut älskar katterna och kryper efter och säger -ATT ATT!

IMG_6184

Paketöppning med mormor.

IMG_6203

Familjebilden!

IMG_6213

Såklart rävtårta som min faster gjort, så himla fin. Knut fick dock ingen tårta, han får hålla till godo med kex i några månader till.

1 kommentar

  1. Alltså, detta året alltså? Swooosch!

    Vi funderade så himla mycket på huruvida Sigge skulle få äta tårta på sitt 1-årskalas men han var så uppe i varv att han bara sprang runt och lekte med alla barn och vägrade sitta vid bordet, så vi slapp ta något beslut om det, hehe.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...