Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Köpenhamn!

nov 5, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Jag och Emil kände att vi gärna ville göra nått ihop, innan bebisen kommer. Nu när det än så länge bara är att hoppa på ett tåg och så behöver man inte tänka så mycket mer än så.
Vi kollade lite på solresor och resor lite längre bort men vi kände att vi inte riktigt hade pengarna till det nu, men då kom Wenche med det ypperliga förslaget att vi skulle åka till Köpenhamn och hälsa på henne och Daniel!
Så nu har vi bokat resa för julstros i Köpenhamn och ölhäng (fast inte för mig då) på kvällarna och alltihop i bästa staden!
Såhär såg det ut när jag och Emil var där i våras:

IMG_1566 (640x539)

IMG_1575 (640x427)

IMG_1550 (640x446)

IMG_1545 (640x427)

IMG_1537 (640x481)

IMG_1557 (640x427)

IMG_1536 (640x427)

IMG_1569 (425x640)

IMG_1525 (479x640)

2 Kommentarer

  1. Hej Anna!
    Ville bara säga stort grattis till dig!
    Jag har följt din blogg ett tag, och nu verkar det som att vi ska få barn ungefär samtidigt! Så fantastiskt att få vara med om! Det är verkligen stort och ogreppbart!
    Önskar dig all lycka och välsignelse under resten av graviditeten, hoppas du får njuta!

  2. Åh, Köpenhamn är alltid lika mysigt! Bor i Malmö, men är där alldeles för sällan.
    Men i fredags var jag faktiskt där på lite strøgetstrosande och ölhäng med familjen. Jag själv dricker inte alkohol, och ofta är ju utbudet på alkoholfri öl inte jättemycket att hänga i granen (även om de har bättrat avsevärt mycket på de ca 2,5år jag inte druckit). Blev därför riktigt glad när jag upptäckte att Mikkeller hade en alkoholfri öl (0,3% vill jag minnas, vilket är typ som äppeljuice 😉 ) som var grymt god! Mannen och pappa tyckte till och med den var bättre än en av dem de smakade. Det var en veteöl. Så gillar du det så rekommenderar jag er att gå dit och så hoppas vi att de har kvar den! Dessutom är det ju väldigt mysigt där (iaf när det inte är alldeles för mycket folk)!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...