Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Listan!

jul 2, 2016 | Allmänt | 1 kommentar

Min kompis Clara har hittat på en så himla bra lista, så den kan vi kika på under helgen i väntan på nästa Muminteckning tycker jag.

Vad är ditt guilty pleasure? Jag ÄLSKAR Geordie Shore och sitter uppe alldeles för länge på söndagkvällar bara för att se på det. Åh jag hejar så på Gaz och Charlotte och att de ska få ihop det. Det går väl sisådär kan man väl säga…

aaron

Vad har du för äcklig vana? Jag gillar ostkanter. Att hyvla av hela skidbacken och käka upp den. Så gott när det är sådär hårt.

Vad är det folk inte tror om dig? Ibland när jag träffar folk i verkligheten som läst bloggen så blir de besvikna över att jag inte är ”tokigare”. Jag är ju rätt cynisk och trumpen i verkligheten men det kanske inte märks så väl i skriven form. Men nu vet ni. Fast om jag framstår som ”fnittrig, tokig eller spralig” på bloggen så måste jag genast ändra mitt sätt att skriva för det är inga ord jag vill bli förknippad med. Jag är allt annat än sprallig.

Vad är ditt problem? Att jag verkligen inte kan vara trevlig bara för att. Jag måste ta i ordentligt för att småprata och hatar varje minut av det. Sen gillar jag inte att se folk i ögonen heller. Fast Emil tycker nog att min ängslighet är mitt värsta drag. Oroar ihjäl mig över saker jag inte kan påverka.

Vad är ditt naturliga sinnestillstånd? Drömmande. Jag gillar att bara sitta ner och fantisera om hur det skulle vara att ha en lång hästsvans, att ha en lägenhet på Österlen eller hur jag hade klätt mig om jag bodde i Köpenhamn. Utifrån sett ser jag nog apatisk ut men inuti bubblar det.

jag

Vad är du inte? Generös. Alltså borde verkligen bli bättre på det här men jag glömmer liksom bort det. Kommer aldrig ihåg att jag ska ha med mig något när jag blir bortbjuden tex och är superdålig på att komma ihåg folks födelsedagar och sådär. Förlåt.

Vad är ditt mest använda kraftuttryck: Jävla faaaaen. Säger det här lite för ofta har jag märkt. Speciellt eftersom Knut härmar precis allt man säger. Skärpning!

Vad tycker du inte är jobbigt? Att vara själv. Det går liksom aldrig någon nöd på mig. Kan käka ostkanter till lunch och vara glad och nöjd med det. Jag är ganska bekymmersfri när jag är ensam.

Vad ger dig energi? Dricka öl i solen. Speciellt när det är något särskilt, liksom pepp-känsla i luften! För en vecka sen drack jag öl och fick feeling och gick ut och sprang. Otippad kombo.

IMG_0182

 

Vad är gott? Nötcremé. Ofantliga mängder nötcremé! Dock inte de nya kulorna, de är för lösa i själva cremén.

Vad har du missuppfattat? Att det är flytvästar under stolarna i flygplan. Alltså kopplade detta först i tjugoårsåldern. Har varit helt inställd på att det är fallskärmar. Vad fan ska jag med flytväst till i luften?! Fallskärm vore vettigare tycker jag.

Vad är jobbigt? Att bo 30 mil ifrån sin mamma. Jag tänker på det varje dag och fullkomligt hatar att jag gör det. Slösar bort dyrbar mamma-tid!

IMG_7935

Vad gjorde du nyss? Svalde mitt tuggummi. Det gör jag jämt. Har ju redan opererat bort blindtarmen tänker jag. Dumt kanske.

Vad är klurigt? Försöka hitta en bra tågrutt genom Europa.

Vad ska du göra nu? Snart möta Cissi och äta lunch. Sen ska jag åka och hämta ut våra interrail-kort!

mat4

1 kommentar

  1. Så härlig lista! Haha, älskar att du följer Geordie Shore 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...