Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och SKAM!

jan 4, 2017 | Teckningar | 7 Kommentarer

Alltså ursäkta sist på bollen, men hur kan jag ha missat Skam så länge?!
Det är ju en helt klart beroendeframkallande serie. Jag och Emil började kolla förra veckan och är snart klara med säsong två (no spoilers tack!)

Är helkär i Noora, men vem är inte det. Känns som Pinterest och instagramflödet svämmar över av Noora (och hennes hår) så jag var tvungen att bidra lite jag också.
Här kommer en film när jag tecknar henne (så himla rolig att teckna!)

 

Här kan ni kika lite mer på den färdiga bilden. Fick lust att teckna allihop, men det åretstår att se om jag orkar det (troligen inte)

noora

 

7 Kommentarer

  1. Joooooo teckna alla!!

  2. Superfint!

  3. Så otroligt snyggt gjort!

  4. Haha visst är serien så bra! Vore grymt kul att se teckningar gjorda av dig på fler av karaktärerna!

  5. Åå, teckna Eva! Hon är ju coolast! 😀

  6. Söt målning! Jag har aldrig sätt på den programmet/serien. 🙂 De verkar vara inne.. Jag är inte så insatt på den programmet.. 😛

  7. Eller alla tre huvudpersonerna, eller William, eller William och Noora, eller helst alla! ???? Helt besatt av de första två säsongerna.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...