Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Skidtävlingen!

mar 2, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

För ett tag sedan skrev jag om att jag var nominerad i en skidtävling, där man kan vinna en skidresa.
Nu fick jag precis veta att jag inte bara blev veckans, utan också månadens skidbloggare!
Detta är så himla skrattretande att jag har en sådan nominering, som åkt några vändor i barnbacken med livet som insats och sen vågat mig på ett helt åk i en grön backa och det är allt.
Men tävlingen går som sagt inte ut på att vara den bästa skidåkaren, men kanske den ärligaste?

skidor skidor2

1 kommentar

  1. Fast jag som är helt grön men som ändå skulle vilja åka på skidsemester kan ju relatera så mkt mer till dig än nån som åkt sen de var två och fräser i svarta backa och pumpar puder off pist. Heja dig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...