Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Stockholm!

okt 20, 2015 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

bild 4 (2)

Nu är jag hemma igen efter en långhelg i Stockholm.
Alltså det är något visst med höststockholm, kan inte sätta fingret på det men himla fint är det iallafall.
Jag har bott hos min kompis från Karlstad, mitt i Vasastan.
Jag har strosat gata upp och gata ner, jag har gått finpromenad i Hagaparken, kollat på hajar och aktat mig för fjärilar (jädra äckliga djur det där) jag har haft 39 graders feber, ätit tapas och varit ute och dansat på så trånga ställen att man mest stod där man stod och försökte dansa utan att röra sig allt för mycket.
Jag har med andra ord haft det så himla bra!

bild 5
Jag älskar att jag kan åka iväg och bara vara Anna ibland. Det gör mig till en bättre mamma att inte behöva vara det jämt.
Vi sa just det, jag och han som jag bodde hos, att sist vi hängde mycket var jag 21 och han 25, alltså för tio år sedan. Men det kändes exakt likadant nu, så att få vara 21 igen var en väldigt befriande känsla!
Så tack Johan, för att du tog såväl hand om mig och tack till Stockholm för att du visade dig från din allra bästa sida!

bild 1

4 Kommentarer

  1. Såg dig på lemonbar, och hintade åt min kille ”det är hon som målat av oss” och sen försvann du innan jag lyckats samla mod!:):)

    • Haha du skulle sagt hej!

  2. ÅHHH vilken superfin grön kappa du har på bilden, vart har du fyndat den???

    • Tack ,från Zara förrförra året

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...