Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Winnerbäck!

jul 16, 2012 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Först och främst, stort TACK för alla tips och ideér kring kalendern! Så roligt att ni gillar den förra också. Nu har vi bestämt färdigt, jag gör en ny även för i år. Dock blir det nog inga bloggare i år, men vad det blir istället återstår att se. Sparar alla era kommentarer och sätter igång med själva kalendern i höst. Så roligt!

I helgen hoppade jag och Emil på tåget till Halmstad, väldigt exalterade som synes:

För vi skulle på Winnerbäck! Vi är de största Winnerbäck-fansen som finns, på riktigt!
Vi mötte upp Karin och Nille och några kompisar till och efter ett par öl åkte vi in till konserten. Taxichauffören spelade Winnerbäck på högsta volym och solen sken. Perfekt!

Vi ställde oss i den milslånga ölkön och sen vips så började spelningen!

Vi knödde oss nästan allra längst fram och sen sjöng han ”timglas” och Emil sjöng i mitt öra ”jag ska värma dig Anna, jag ska lyssna och förstå….” och jag började storböla. allting var så himla fint och där står jag, med Winnerbäck på ena sidan och min älskade blivande man på andra. Det blev känslomässig overload men på det bästa möjliga sättet!

 

När konserten var slut slängde roddaren ut ett gäng av de plektrum Lasse använt under kvällen och Emils glädjetjut när han fick tag på ett, var kvällens höjdpunkt!

 

 

6 Kommentarer

  1. Lyckos honom! Vi ska på Winnerbäcks konsert i Linköping. Längtar. Får tyvärr göra det ända till september.

  2. Oh vad fantastiskt! Grymt att fånga ett plektrum med!

  3. Åh, vad fint att ha någon som sjunger så i ens öra 🙂

  4. Du är så söt! Världens finaste leende, det smittar av sig direkt! Man blir så glad av att titta in här!

  5. Du knödde dig precis förbi mig i lördags Anna. Det tycker jag var fint, förutom hela konserten i sig förstås.

  6. Åh, så fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...