Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om att Lära sig!

feb 20, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Jag är en sann bakåtsträvare.

Jag avskyr att lära mig nya saker, tycker det här med att lära sig blogga på ny plats tar emot (jag vet att bilderna blir utdragna men måste vänta på min duktiga supporttjej som visar mig hur man ändrar det), jag bävar inför att jag idag ska på mitt första möte på körskolan, att jag måste lära mig köra bland andra bilar skrämmer livet ur mig, att jag har en lista på jobb som måste göras gör mig trött och bara att lyssna på spotify istället för CD-skivor var en stor bedrift att lära sig.

Visst är det fånigt, att lära sig nya saker ska ju vara inspirerande och spännande.
Men hela min kropp skriker när jag måste lära om eller lära mig nytt. VILL INTE!! Har nog med att hålla reda på det jag redan kan!

Men tänk om jag tänkte så för tre år sen?
Då hade jag aldrig vågat flytta till Varberg och börja jobba på Björn Borg, jag hade aldrig vågat flytta över hela min blogg till Glamour för att sen flytta tillbaka hela igen, jag hade aldrig vågat förlova mig, skaffa ett kontor och gå på alla dessa möten, hade aldrig vågat presentera mig inför hundra personer på en affärsfrukost, maila till viktiga personer och aldrig hade jag vågat skaffa hus.

Men jag gjorde det. Trots att det tog emot.

För som Skorpan Lejonhjärta sa: jag är rädd men jag gör det ändå, annars är man bara en liten lort!

1 kommentar

  1. Varberg! Som jag saknar den staden ibland. Fint hus ni köpt! och bra blogg.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...