Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Att Unna Sig!

mar 6, 2017 | Kläder | 6 Kommentarer

I april har jag haft bloggen i nio år. NIO ÅR!
Jag har varit egen företagare sedan 2010 och jobbat med det heltid sen 2012 (om jag minns rätt)
Det har varit minst sagt slitsamma hundår i början innan jag fick ordentlig snurr på det hela.
Varje månad trodde jag var min sista och att jag aldrig mer skulle få en enda beställning eller ett enda uppdrag igen. Men jag lyckades hanka mig fram, har aldrig haft dyra vanor med varken mat eller kläder, köpt det mesta på loppis och att äta nudlar har snarare varit min basmat än någonting konstigt.

Det är först nu, senaste året eller två som det faktiskt har börjat gå riktigt bra. Jag tjänar fortfarande inga jättesummor, långt ifrån, men jag lever i alla fall inte på existensminimum som tidigare.
Det gör att jag unnar mig då och då, för att jag är så jävla värd det.
Jag köpte den där Rodebjerkaftanen (två till och med) för att jag kände att jag kunde det. Äntligen kunde jag det.
Jag vet att Monki och H&M och alla andra billigare kedjor har kaftaner. Men jag ville ha DEN kaftanen.
För att känna att jag slitit för det, jobbat för det och aldrig haft råd med minsta lilla utsvävning innan.
Den är mitt bevis på att jag gjort något bra.

Jag älskar att borra in näsan i den, dra fingrarna över den och känna min, bara min!
Lite som Gollum och ringen.
En man kanske hade köpt en bil.
Jag köpte en kaftan.

För det var jag värd.

IMG_2328

6 Kommentarer

  1. Heja dej Anna! Måste bara fråga, vad har fu för nagellack på bilden? Jättesnyggt!

    • Det är från OPI och heter Purple Palazzo pants (bra namn ändå!)

      • Tack för svar! Ha det fint!

  2. Ja det var du verkligen värd ❤ Jag hoppas inte att någon har haft mage att försöka få dig att känna något annat. Ha en bra dag!

  3. Så himla rimligt!

  4. Jag har velat ha en Rodebjer-kaftan ungefär sedan de började göra sådana, men eftersom jag hoppade på en 3,5-årig utbildning direkt efter gymnasiet så har pengarna inte direkt funnits. Men alltså, lyckan sen när jag var färdig och hade jobb och äntligen kunde gå till Åhléns city och köpa min egna kaftan! En svart med blå prickar, ääälskar den. 100% unn.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...