Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Bröllopet!

jul 31, 2012 | Bröllop | 7 Kommentarer

Min vän Emma gifte sig alldeles nyss och hon beskriver det så bra i sin blogg, hur det är att blogga just om bröllopet.

Det är supersvårt. Just nu är jag liksom alldeles blank i hjärnan.
Det är så nära nu att det blir overkligt och svårt att sätta ord på. Vill inte förstöra det genom att prata sönder det.

Jag har fått otaliga sms och telefonsamtal, kramar och hurrarop att snart, snart är du fru! Sen frågar alla om jag är nervös.
Det är jag konstigt nog inte.
Jag är mer förväntansfull och som sagt, en smula avtrubbad skulle man kanske kunna beskriva det.

Jag är en sån där människa som planerat mitt bröllop ända sen jag var liten så gudars skymning vad jag väntat på denna dag!
Och nu är den snart här.
Klart jag längtar och klart jag ser fram emot det, det ska ju bli mitt livs dag. Men mest av allt längtar jag nog ändå efter att få vara gift med min man.
Att bara få vara, bara vi.
Det är ju liksom det som är hela grejen.

Det är nog så, trots allt, att jag inte riktigt förstått att nu händer det.
Att även jag blev gift till slut, att det blev just med honom och att det blev just här.

Min fina, starka, älskade Emil.
Det är det enda som egentligen betyder någonting.
Att han finns.

 

7 Kommentarer

  1. Jag tycker att det är så fint att du skriver så, att du ser mest fram emot att få vara gift med honom. Att det är själva huvudsaken, och bröllopet är en fin bonus. Hoppas att ni blir jättenöjd med erat bröllop för det är du värd!

  2. Bröllop är fantastiskt! Men kan lova att det bara kommer bli den näst bästa dagen. Att få barn med den man älskar slår vilken vigsel som helst.

  3. Härligt! och Åminne är ju fantastiskt. Var där på en bröllopsfest för ett tag sedan.
    Lycka till med allt.

  4. Åh till och med jag blir pirrig när jag läser det här. Och jag har inte ens en pojkvän. Ser fram emot massor av bilder sen när alla Ja är sagda!

  5. Åh heja er!

  6. Och nu är du gift! Ett jättestort grattis till er!

  7. Låter som äkta sann och underbar kärlek 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...