Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om en Tavla!

apr 20, 2012 | Teckningar | 9 Kommentarer

Jag har haft den här tavlan i över ett år, färdig eller ofärdig lite beroende på hur man ser det.
Men jag har retat mig på den, för den är så ful. Det liksom fattas något.
Jag är nöjd med tjejen i solglasögonen, men hon i mitten ska nog försvinna så småningom, mest för att hon inte riktigt passar in.

Igår la jag till något som i slutändan ska bli husvagnar, tält och bilar.
Jag vet inte vad det är med mig och campingar men jag älskar att måla det, det känns så himla medel-Svensson härligt med camping och det tilltalar mig väldigt.

Nu är det superroligt att måla på den här tavlan och jag har lite svårt att slita mig, det känns som det kan bli hur bra som helst!

Ursäkta den värdelösa kvalitén på bilderna, de är tagna med min telefon igår när jag inte hade kameran hemma.
Jag avskyr när bloggare använder mobilbilder så skämmes på mig, men jag skyller på målarhjärnan och kreativiteten just för stunden.

Före.

 

Efter.

9 Kommentarer

 1. Jättefin tavla, gillar hur du använder skuggningar och målar i fält.,, tjejen i mitten tycker jag passar in bra men kanske är det taket över dom som skall bort?
  Ha en finfin dag och tack för en trevlig blogg!

 2. Superfin! Vad är den målad med?

  • Det är en oljemålning

 3. Superfin, jag älskar bilder på festivaler och har ett tips om du vill inspireras (om du nu inte känner till det redan). Googla på Stonehenge festival, då kommer det upp en massa fina bilder på brittiska festivaler som varit på Stonehenge, speciellt de äldre med lite hippie, blekta i färgen är fina tycker jag.
  Ha en fin helg

 4. Jag ber om ursäkt på förväg, vet att det kan vara sjukt irriterande när man är mitt inne i något och folk kommer med förslag hela tiden (även om dom bara vill väl).

  Lite saker jag tänkte när jag såg bilden i alla fall:

  Jag håller med om att tjejen i mitten skulle kunna försvinna, det tror jag skulle lätta upp lite. Sen saknar jag den havsnära känslan. Kanske skulle lite horisont kunna komma tillbaka mellan den turkos/bruna husvagnen och bilen? Tycker vattnet passade så bra ihop med solglasögonen och halsdukarna. Den där känslan av att det är varmt i solen med det ligger hela tiden en vind på som gör att man försöker hitta lä bakom bilen.

  Så, nu var det sagt. Nu får du göra precis vad du vill, det är ju din bild och skitfin är den med. Fortsätt vara asbra!

 5. Pigen i midten må ikke forsvinde. Det er jo hende, der fortæller noget!

 6. Pigen i midten må ikke forsvinde. Det er jo hende, der fortæller noget.

 7. Det blev en bättre djup i tavlan med husvagnarna, plus att det blev lättare för ögat då det är mer av en centralperspektiv nu. Fina grejer!

 8. Hej!
  Riktigt fint du gjort. Jag vill bara påpeka att reflektionen i bagageluckan är densamma på efterbilden som på förebilden, ska det vara så? Ser ut som att havet reflekteras och det verkar bara en aning omöjligt i efterbilden 🙂 är det inte en reflektion så var det inget ^^

  Kram!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...