Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Färg!

nov 25, 2019 | Pyssel, Teckningar | 6 Kommentarer

För ett tag sedan gjorde jag ett jobb, där jag förutom betalt, också fick ett presentkort att köpa material för!
Eftersom jag har en hel del pennor (köpte även lite fler dock) så tänkte jag ta tillfället i akt att testa nått annat.
Jag har sedan en tid tillbaka varit trött på mitt tecknande, trött på allt detaljarbete, på min stil och på, ja, hela mig typ.
Så jag beställde nått jag inte brukar använda, nämligen färg på burk!

När jag gick på konstskola blev jag presenterad för de här färgerna och fastnade direkt. De är en form av akrylfärg fast blir totalt matt och täcker så himla bra. De är ljuvliga att måla med!
Någonstans i bakhuvudet mindes jag detta och beställde en hög med såna här Flashe färger.

De här nyanserna valde jag!
Jag älskar att välja färger och är extra förtjust i de lite smutsiga nyanserna.
Häromdagen ringde de från Schenker och sa att de hade en pall med material till mig. En pall?! Trodde jag hade beställt en låda typ.
Men det visade sig att jag hade beställt flerpack av alltihop, så istället för en burk av varje har jag nu tre av varje färg! Istället för två akvarellblock har jag nu 20 (det var två tiopack!!) och istället för en pensel i varje storlek har jag nu tre av varje!
Så nu jädrar har jag material så jag står mig en stund!

De här färgerna har iallafall inspirerat mig att måla igen och på ett helt nytt sätt än jag brukar. Och det är så himla roligt och fritt!
Visar så fort det finns nått tillräckligt bra för att visa upp!

6 Kommentarer

 1. Vilket företag beställde du ifrån? Målar du med akryl på akvarellblock alltså?

  • Jag beställde från Kreatima (dock har de enpack förstås till vanliga kunder, jag hade fått nån grossist lista) och ja nu målar jag på akvarellpapper. Det är inte riktigt akryl, så skulle nog inte rekommendera att måla akryl på papper annars. Och hade gärna målat med de här färgerna på duk, men nu hade jag så himla m¨ånga akvarellblock så det funkar fint. Dock har jag väldigt fina akvarellblock som inte bucklar och med väldigt tjocka papper

   • Ok, tack för svar ????

 2. Beställa från grossist är alltid lika spännande… Jag gjorde något liknande men med sybehör. Köpte 20 st förpackningar med synålar för maskin. Det visade sig vara 100-pack…. Man kan säga att jag inte har behövt köpa nålar på tio år och inte kommer jag behöva det de kommande 10 åren heller! XD

  • Haha men bra ändå, det är ju alltid det man blir mest förbaskad över när det är slut!

   • Men tänk dig chocken när jag efter 19,5 år konstant lager plötsligt, heeeelt utan förvarning, stoppar ner handen i lådan och det är…… TOMT! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...