Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Fislandet!

aug 29, 2017 | Teckningar | 2 Kommentarer

forss_fislandet_3D

Nu är det inte lång tid kvar tills boken finns ute i handeln (men går att förhandsboka här om man inte kan hålla sig)
Det här är alltså den första barnbok jag någonsin tecknat och det känns väldigt stort.

mataffären

Har haft som målbild hela tiden just känslan när man ser den i ett skyltfönster.
För jag har behövt en målbild för då och då har det varit riktigt tufft.
Jag är helt ovan att teckna på något under så pass lång tid (har haft ungefär ett halvår på mig att teckna ca 45 bilder + otaliga skisser och ändringar) och också helt ny med att teckna samma person hela tiden!
Dessutom ska hon ju röra sig och uttrycka känslor, inte bara vara ett flygande ansikte som mina bilder brukar bestå av.
Helt klart svårt, men otroligt lärorikt och jag har lärt mig mer på det här året än på flera år tidigare.
Det har verkligen varit roligt att vara med från idé, till det första mötet med förlaget, hålla tummarna om att de nappar och sen hela processen med att faktiskt göra en bok.

Lennart

Nu är den alltså snart här och jag är så ivrig på att höra vad ni tycker om den! Hoppas verkligen ni ska gilla den (och bilderna förstås)
Om några veckor har jag och Cissi Forss (som skrivit boken) releasefest i Stockholm och jag är redan nervös inför det. Fast ett bra nervös förstås.

skolan

2 Kommentarer

  1. Så jättefint!

  2. Grattis! Märta ser så snill ut 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...