Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Håkan-bilden!

okt 31, 2013 | Teckningar | 11 Kommentarer

Ni som följer mig på instagram (annaritar heter jag där) har säkert sett min tavla med en Håkan Hellström text som jag gav till Emil i present.
Tavlan fick en himla massa uppmärksamhet och det blev ett väldigt mailande om folk fick köpa den och om jag kunde trycka upp fler.
Eftersom det inte är min text, utan Håkans så tänkte jag att det nog var klokt att kolla med honom först, så det har jag gjort nu (eller inte med honom, men med tjejen som har hand om alla hans produkter) hon skulle kolla med honom om vad han tyckte om bilden, men inte förrän efter nyår någon gång då han var fullt upptagen med att planera sin turné för tillfället.
Så alla ni som gillade bilden, håll ut en stund och håll tummarna för att Håkan gillar den lika mycket som ni, så kanske den dyker upp till försäljning så småningom!

håkaninstagram

11 Kommentarer

 1. Eh, vilken hemskt upptagen man.

 2. Åh vad härligt! Den är underbar! 🙂

 3. Äsch vad tradigt. Visst att man kan ha mycket att göra, men att slänga en blick på en bild och ge sitt medgivande till om den får tryckas kan ju inte ta många sekunder?

 4. Ni som muttrar över att detta inte tar så lång tid, så Håkan borde hinna med det även om han är upptagen: ni måste väl förstå att Annas förfrågan förmodligen inte är det enda som ligger på hänt för honom som ”bara tar några sekunder”. Alla dessa sekunder tillsammans blir mycket tid, och har man fullt upp med ett stort projekt gör man helt rätt i att skjuta annat på framtiden tills man har tid att göra dessa saker ordentligt. Kul att hon fått någon respons alls tycker jag istället 🙂

  • vänt* -.-

  • Hon berättade att de bara tar upp försäljningsprodukter fyra gånger om året och just nu var det ingen sån period. När han dessutom var upptagen med turné så ville hon inte störa. Klokt tycker jag!

 5. Alltså jag blir mer och mer kär i den tavlan! Hoppas Håkan godkänner den när han väl tittar på den!:)

 6. Hej!
  Jag har följt din blogg ett tag nu och jag måste säga att du är grym! Du är en stor inspirationskälla och jag gillar verkligen dina grejer och din stil.
  Det här inlägget väckte tankar hos mig som jag kände att jag ville skriva om in min blogg. Jag skriver nämligen en blogg om ord, och detta inlägg fick mig att fundera över ifall man kan äga ord. Spännande tanke! Jag länkade ditt inlägg på min blogg eftersom det låg till grunden för mitt inlägg, och jag hoppas inte att du misstycker!? Om känner för att läsa mitt inlägg så kolla in frkenfr.blogg.se!
  Tack! Ha en fin helg.
  Varm hälsning / Fröken Frö

 7. Kul! Hoppas att han gillar den!

 8. Vill ha nu!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...