Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Jobbsituationen!

dec 16, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

 

bild-3

Jag måste bara skriva ett inlägg om min stundande jobbsituation så det inte råder några som helst tvivel på hur det ligger till.

På onsdag är min sista dag på kontoret, det innebär att jag flyttar hem alla mina pennor och papper och allt vad jobbet innebär.
Det innebär INTE att jag slutar jobba!
Okej, jag kanske tar en paus i flytten i och med att vi flyttar till huset i mitten av januari och det känns onödigt att packa upp hela kontoret i gamla huset. Men jag tar absolut emot beställningar även fortsättningsvis och är det något som är brådskande ska jag nog hinna med det mellan flyttkartongerna också!

Sen kommer vi till mammaledigheten.
Som jag skrivit tidigare så är min plan att fortsätta jobba även under denna period, så både företag och privatpersoner är fortfarande välkomna med beställningar och uppdrag.
Två dagar i veckan är tanken att jag ska jobba så jag kommer förhoppningsvis hinna med det jag behöver få gjort under den tiden. Sen finns det ju såklart både kvällar och helger också, men mina förhoppningar om att jag är någon slags supermänniska tar slut ungefär där.

I det nya huset kommer jag att ha ett hemmakontor i källaren tills vidare. Där nere kommer alla mina jobbpärmar och papper finnas, datorn och symaskinen och min tanke är att bloggen ska hållas igång förhoppningsvis varje dag som nu, även med en liten på armen.
Jag kommer alltså inte försvinna och gå under jorden, utan kommer bara strukturera om lite och byta miljö, vilket ärligt talat, ska bli förbannat skönt!

1 kommentar

  1. Eftersom jag vet att du gillar upphovsrätten ska du nog ange bildkällan för fotot, eftersom jag vet att det är en fotograf hos min tidigare arbetsgivare som tagit den 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...