Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Kärleken!

feb 14, 2014 | Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Nu när vi haft en riktigt intensiv period med flytt och att samtidigt vara höggravid så har jag verkligen förstårr storheten med Emil, på riktigt!
Han har verkligen visat sina bästa sidor när jag visat mina sämsta.
När jag ligger och gråter i sängen av utmattning så säger han att han förstår att det är tungt och jobbigt nu, att han kan jobba vidare så kan jag vila.
Han har verkligen fått dra det tunga lasset när jag knappt orkar resa mig upp och han har gjort det utan att gnälla eller klaga det minsta!
Han går till jobbet på morgonen och när han kommer hem så fortsätter han utan att blinka, drar om all el i hela huset, skruvar upp hyllor, hänger upp lampor och packar upp lådor.
Samtidigt åker han och postar mina brev med beställningar och köper blöjpaket så allting ska vara färdigt till den lilla kommer.

Idag när det är alla hjärtans dag och allt så tänkte jag att jag skulle skämma bort honom lite så jag började med att laga lunch till honom och sen packa upp en hel hög med lådor och städa undan lite, diskade två lass med disk och sen bakade jag kanelbullar, för vad är bättre än att komma hem från jobbet när det luktar nybakade bullar?

Jag har gift mig med den ljuvligaste och snällaste och mest underbara mannen som finns och det känns så HIMLA bra att just jag får vara hans fru!
Tack älskade fina Emil för att du tar hand om mig och hjälper till och förstår när du vet att jag inte orkar.
Jag älskar dig mest på denna jord!

IMG_9602 (640x427)

7 Kommentarer

 1. Ni är såna lyckostar båda två! Så önskar jag mig att jag får ha det någon gång i livet. Ha en bra dag 🙂

 2. Så fint. Leve kärleken! 🙂

 3. Visst drar han det tyngsta lasset med flytt och renovering nu, men i dig skapas en liten människa. En unik person. Det kräver sin energi det med 🙂 Hoppas han uppskattade och blev glad åt maten och bullarna. Perfekta melliset vid renovering!

 4. Hurra!
  Blir så glad när jag ser andra som tar hand om varandra! Människor som beslutat sig för att lägga allt som heter ilska, självupptagenhet och missunnsamhet åt sidan och bara bara älska, såsom man bör älska sig själv.
  Jag är också tacksam över min partner, som älskar mig såsom han älskar livet. Fullt och utan tvivel.
  Länge leve kärleken!

 5. Härligt att få dela livet och vardagens alla upp och ner med en sån fin person! …och nu har ni ju ytterligare en liten underbar person att dela livet med. GRATTIS till er ljuvliga lillkille! Kärlek.

 6. Grattis till lillkillen 🙂 Ska bli så kul att följa er

 7. Så fint skrivet! Visst är bilden tagen i Taormina? Vi var på Sicilien på vår bröllopsresa och en kväll satt vi på det där torget och det strömmade ut brudpar ur kyrkan. Den ena vackrare och flådigare än det andra.

  Stort, stort grattis till er lille son! Hoppas att ni alla mår bra!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...