Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Konstnärsdrömmen!

nov 17, 2016 | Teckningar | 6 Kommentarer

Såg ni programmet Konstnärsdrömmen igår?
Jag sökte till det programmet, men kom uppenbarligen inte med men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag hade velat vara med!
Saknar verkligen det där att bli utmanad, tvingat att prova nytt och göra sånt man inte gör i vanliga fall.
Så som åren var när jag gick på konstskola.

Min största utmaning hade varit att måla stilleben tror jag. Tycker ofta det blir så platt och tråkigt. Sen har jag oerhört svårt att måla bilar och i viss mån djur.
Porträtt hade ju varit min starkaste gren helt klart.
Åh jag är så avundsjuk på alla som får vara med i programmet!

Hoppas det blir en säsong till, då jäklar vill jag vara med!

host schyffert flickafönster

6 Kommentarer

  1. Tänkte på dig direkt när jag fick höra om programmet! Jag håller tummarna för en säsong två och att du får en plats. Hade vart så kul att följa dig!

  2. Ja såg det igår, hade varit kul att vara med. Får hoppas på en andra säsong!

  3. Men är inte det ett program för amatörer? Du är ju inte amatör! Du är ju proffs och kan livnära dig på dina fantastiska bilder. Det är det ju inte många som lyckas med. Större bragd än att komma med i en TV-serie…

  4. Ville också vara med när jag såg namnet, när jag såg utmaningen kom jag ner på jorden, haha! Men himla kul koncept och du skulle klarat det såå bra!

  5. Du är ju redan konstnär och alldeles för bra för att vara med. 😉

  6. Jag hoppas verkligen att du får komma med nästa säsong! Du är ju grym på att rita! Hoppas att de blir en till säsong.. För de skulle vara roligt! Tycker att det var på tiden att de är en tävling för konst ???? Yey! 🙂 Annars brukar de vara dans/musik, matlagning/hälsa osv.. 😛

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...