Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om ”Nyttiga Chokladbollar”!

jul 5, 2017 | Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Nu måste vi reda ut en sak, jag har stört mig på det här alldeles för länge nu. Nämligen alla dessa nyttiga chokladbollar som florerar på instagram och bland bloggar.
Det finns inget som heter ”nyttiga chokladbollar”, då är det nämligen inte chokladbollar!
Det finns miljoner olika varianter av äckliga, låtsas-vara-chokladbollar-men-kommer-inte-ens-i-närheten-bollar däremot.
Man tror i god tro att man stoppar in en chokladboll, fullproppad med smör och socker i munnen och så är det nån ledsen dadelhistoria!
Nej!

Anledningen att chokladbollar är SINNESJUKT gott är just för att de är maxade med smör och socker så tar man bort de två ingredienserna och ersätter med torrfoder så kommer det icke bli samma sak.
Så nu slutar vi med de här idiotiska försöken att göra nyttiga chokladbollar och njuter istället lite extra av the real deal.
Punkt.

img_2122

8 Kommentarer

  1. Precis! En chokladboll är en chokladboll. En dadelboll är en dadelboll…en helt annan sak, en helt annan smak.

  2. Amen

  3. Preach

  4. Just så!

  5. Tack för detta inlägget så sant som det är sagt, det ska vara riktiga chokladbollar annars kan man vara utan! Som föregående skrev ”amen”

  6. Skönt med någon som står upp för sanningen i en värld av alternativa fakta

  7. Word.

  8. Ha ha. Citerar Göran Persson och Grynet. ”Frukt är inte godis”

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...