Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Pappan!

dec 17, 2012 | Tankar och Vardag | 9 Kommentarer

Jag har testskrivit det här inlägget säkert hundra gånger i mitt huvud, men vet ändå inte hur jag ska formulera det.
Hur skriver man om sånt här?
Hur förklarar man hur det känns inuti när den man tycker allra bäst om är sjuk?
Hur sätter man ord på något som är för stort för att kunna beskrivas?

Jag vet inte det. Jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska förklara.
Så jag låter bli.

Istället försöker jag komma ihåg hur det kändes innan, innan det blev svart.
Innan pappan blev ledsen och trött.

9 Kommentarer

 1. Jag förlorade min pappa i somras efter 3,5 års fight mot cancer (han hade en mycket allvarlig diagnos från början så all den tiden var mest bonus). Jag har gått igenom hela känslospektrat om du behöver prata med någon om hur just du mår. Jag minns att jag tyckte att det var jobbigt att yttra känslor kring det för nära och kära eftersom de blev så oroliga. Ibland kan det vara enklare med någon utomstående. Det är bara att höra av dig om du vill det.

  Jag hoppas på det bästa för din familj och att ni tar er igenom det och kommer ut på andra sidan som starkare människor. Jag tror att vi gjorde det även om vi förlorade pappa på vägen. Jag hoppas att du får behålla din. Kram!

 2. Kära Anna! Jag känner dig inte men jag brukar läsa din blogg och beundra dina vackra bilder. Nu är det ett tag sedan jag var härinne på grund av jobb och andra triviala saker. Och kan då läsa om dessa hemska saker, två på en gång.
  Hur är det möjligt?
  Sitter här med tårar i ögonen och önskar dig allt gott! Hoppas att din pappa blir bättre och att ni tar er igenom allt det svåra!
  Stora kramar

 3. KRAM!!

 4. Vet inte riktigt vad jag ville skriva, bara att vi alla finns här och delar din oro och försöka skicka en stöttande kram genom etern.

  Min pappa ligger också på sjukhus just nu, har antagligen fått en kronisk magsjukdom.

  Känns som om världen är helt upp och ner när den allra starkaste och tryggaste personen man har helt plötsligt blir liten och svag.

  Hoppas att din pappa blir bättre!
  Styrkekramar

 5. Åh jag blir så ledsen av alla hemskheter. Vill skicka styrkekramar till dig och hoppas innerligt att din pappa blir frisk och du å Emil får plocka fram barnsakerna snart igen.

  Kramar i långa banor och ta hand om dig/er!

 6. Nice Material . Would you mind a lot more deal with the write-up at my blogging site. Mom and her webpage will certainly discover the credit rating

 7. Fina pappan! Tänker på er.

 8. Din blogg har ofta glatt mig när jag känt mig nere. Jag hoppas nu att jag kan hjälpa dig
  bära lite sorg. Kram

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...