Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Pappan!

nov 29, 2012 | Tankar och Vardag | 41 Kommentarer

Min pappa är en sån som inte säger så mycket i onödan men som samtidigt är den som är snabbast i käften av alla jag mött.
Han tycker om tv program om gnuer på savannen, om snabba bilar eller historiska krig i svartvitt.
Min pappa åker på loppis varje lördag, tycker om öl i guldburkar och att klippa gräsmattan med sin åkgräsklippare.

Nu är min pappa sjuk.
Nu vill han inte längre dricka öl i guldburkar.
Min fina, luddiga, mjuka pappa är sjuk och jag hatar det så himla mycket.

Ibland blir man frisk igen. Människor blir ibland friska.
Om jag bara får önska mig en enda sak, resten av livet, så är det att min pappa ska bli frisk igen.

41 Kommentarer

 1. Fy vad jobbigt! Jag hoppas verkligen att han blir frisk igen! Kram

 2. Stor kram!

 3. Hoppas att din pappa blir bättre…vet den obehagliga känslan att ha sin förälder på sjukhus och inte veta.
  Kram

 4. Usch, så jobbigt. Det är verkligen hemskt när föräldrar blir sjuka, riktigt sjuka. Hoppas han blir frisk igen! Lider med dig (min mamma har också varit/är sjuk).

 5. Det hoppas, hoppas, hoppas jag med!
  kramar

 6. Åh, nej. Vilken skit. Jag visste inte. Men jag förstod ju av hintarna att någon nära hade det svårt. Jag vet inte vad man säger. Önskar att jag kunde trolla bort hans sjukdom.

 7. Tänk tankar fyllda med glädje och kärlek, skicka skyar av vackra färger och kärlek till din pappa! Ibland blir människor friska som du skriver, och det kanske faktiskt gäller din pappa. Tro på det.
  Jag är emellertid alldeles säker på att han blir som gladast, varmast och får mest kraft av att du är så glad du bara kan. Föräldrar blir det.
  Läser ofta din blogg. Den är fin!

 8. Så fint skrivet och jag förstår precis vad du menar – stor KRAM till dig!

 9. Jag skickar all positiv energi jag kan till dig och din pappa. Pappor ska må bra! Kram

 10. Kommer att hålla alla timmar och tår för att din pappa blir frisk igen. Gör ont att läsa ditt inlägg, ser din smärta. <3

  • Tummar – Fan, inte ok!

 11. Åh Anna, jag känner klumpen i magen, jag är så ledsen för din och eran skull! Massa kramar!

 12. håller tummarna! föräldrar som är sjuka är hemskt…

 13. har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. nu äre väl dags om nån gång!

  styrkekramar genom cyberspace till dig! <3 sluta aldrig hoppas och tro, det kan göra folk friska! du är grym, och din pappa blir frisk. tro det! <3

 14. Oh så trist. God bedring! Ja noen ganger blir de friske igjen, og vi må bare håpe at han blir det! KLEM!

 15. Åh.. Sånt är så svårt. Kram till dig och hoppas hoppas hoppas att han blir bra igen.

 16. Åh, Anna. Jag är så ledsen för din skull. Förstår ju såklart inte hur just du känner men kan relatera litegrann iallafall. Massa kramar och jag ska hålla tummarna så hårt jag kan för att din pappa ska bli frisk. Kram

 17. Varje dag håller jag tummarna för min mamma och från och med nu även för din pappa! Anna, jag hoppas att din önskan slår in. / Klara

 18. jag håller tummarna för din pappa och så skickar jag styrka och omtanke till dig.

 19. Usch.. Börjar gråta av ditt inlägg. Fruktansvärt. Men hoppas hoppas hoppas verkligen han blir bra igen! Stor kram!

 20. Jag önskar också att din pappa blir frisk! Jag håller tummarna så hårt jag kan.

 21. Åh, Anna. Sicket dret! Men det är klart att han kommer att bli frisk. Du ska se att det kommer att gå fint i slutändan, det är jag säker på. STOR kram och många varma tankar till er allihop.

 22. Åh har varit där….Det gör ont att läsa. Håller tummar och tår! Prata, håll om varandra och gör bara vad ni känner bäst för. Styrkekramar!

 23. Styrka till dig!

 24. Åh, jag också! Kram!

 25. För 1½ år sedan var min pappa sjuk. Så där vi-ska-inte-prata-om-att-det-inte-kan-gå-bra-utan-bara-tänka-positivt-för-vi-törs-inte-tänka-på-hur-det-går-för-alldeles-för-många-sjuk. Han mår bra nu. Han är inte frisk än, men han mår bra och det är under kontroll på ett mycket positivt och bra sätt.

  Jag håller tummar, tankar och hjärtat för att din pappa också ska få må bra.
  Verkligen. På riktigt! *tänker så intensivt på dig så jag hoppas att du känner det*

 26. Åh, förstår verkligen din frustration! Hoppas, hoppas att din pappa blir frisk – håller alla tummar! Stor kram och massa positiv energi till dig.

 27. Hoppas verkligen att din far blir bättre snart!

 28. Jag önskar också, för allt i världen, att han blir frisk. Stor kram, både till dig Anna och till dig Anders.

 29. Uch uch uch… det e min värsta mardröm! Jag tror jag kommer sprängas av sorg den dag min pappa blir ängel. Många gånger har jag önskat att jag dör först, fast det inte är så det ska vara, men enbart för jag inte vill uppleva det hela.

  Jag hoppas verkligen att allt blir bra med din pappa!

 30. hoppas verkl han blir bra!♥

 31. A person essentially assist to make seriously articles I’d state. That is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to make this particular put up incredible. Magnificent activity!

 32. Hej
  Jag vet hur det känns min pappa var också sjuk ett tag visste jag inte om han skulle dö eller leva.Men idag lever han piggare än någonsin förlora aldrig hoppet.
  Kram

 33. Så fruktansvärt ledsamt. Man har ju läst så mkt om din fina fina pappa. All styrka till er och hoppas han blir frisk igen. Kram på dig! <3

 34. Anna!
  Jag var i din sits tidigare i år men fick till slut ett positivt besked. Håller alla tummar och tår för att du också får det. Kram!

 35. Sänder kraft till både dig och din pappa. Stora kramar till dig fina Anna

 36. Åh, hoppas han blir frisk. Håller tummarna. Varma styrkekramar från mig.

 37. Håller alla tummar i världen för att han ska bli frisk igen, gör mig ont att läsa fastän man inte känner varandra. Stora styrkekramar till er alla. <3

 38. Your site has solved the problem a lot to bring back more confidence in myself. Thanks! Ive recommended it to my buddies as well.

 39. Hittade din blogg genom en vän, och läste detta inlägg med tårar i ögonen, eftersom jag har exakt samma känsla inom mig.
  Min pappa är obotligt sjuk, och vi vet inte hur mycket tid vi har. Men får jag bara en sak jag vill i livet, så är det att mirakel finns, och pappa blir frisk. Livet är orättvist!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...