Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Stil!

aug 10, 2016 | Kläder | 1 kommentar

Innan jag fick barn klädde jag mig gärna i mycket färg och klänningar med 50-talssnitt, vida kjolar och smala midjor.
Sen blev jag gravid och efter det tappade jag bort mig själv rent stilmässigt.
Visste inte längre vad jag gillade och har sen dess velat fram och tillbaka.
Vem är jag nu?

Nu, efter snart 2,5 år känns det som jag hittat mig själv igen. Inte alls likadan som innan.
Jag har landat i en stil som känns enklare, mer avskalad, betydligt mörkare med svart, grått och denim som främsta färger.
Det känns….rent på något sätt.
Jag trodde aldrig jag skulle ha en sån här stil, men just nu känns det verkligen som jag hittat hem.

rodebjer jag2

1 kommentar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...