Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Tjejgäng!

maj 5, 2016 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Alltså blir så himla avis när jag läser Sara och Floras bloggar om deras fantastiska tjejgäng!

Jag är inte en person som någonsin lyckats hänga i ett tjejgäng.
Jag har mixade gäng däremot där jag trivs väldigt bra, men nu på äldre dar har jag börjat sakna det där riktiga tjejgänget.
De gäng jag försökt hänga med har inte matchat mig. Jag har ändå inte känt att jag kunnat öppna upp mig som jag vill. Bara få vara på riktigt.
Och när jag inte får den känslan, vill jag inte vara med över huvud taget.

Om jag fick önska mig något så skulle jag vilja ha ett tjejgäng med starka, feministiska tjejer som vågar stå upp för sig själva. Där man törs ha hatt på sig utan att känna sig dum och där de andra skriker jaaaaaaaaaaa gör det, när man föreslår att man ska färga håret rosa.
Där man hejar på varann och tröstar när det skiter sig. Där man skålar i champagne en vanlig sketen tisdag för att man skrivit på ett viktigt papper och där man får ha fett hår men vara bra ändå.

En gång hade jag för en kort stund ett sådant gäng. När jag gick på folkhögskolan här och det helt plötsligt fanns fullt med likasinnade.
Tyvärr är nu alla borta i nya liv och nya städer, men känslan finns kvar.
Att vara med i ett gäng.

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

2 Kommentarer

  1. Lite konkurrens = Mer pepp till varandra. Så tror jag! I gäng där det bara blir ytligt så känner jag mig inte heller hemma… Tar för mkt energi. Mer hatt Anna! Det e så fint!

  2. Ja men flytta till Malmö då så kan vi hänga!? Plättlätt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...