Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Träning!

aug 11, 2018 | Kläder | 3 Kommentarer

(I samarbete med Training for pregnant)

Jag är en periodare när det kommer till träning (och till allt annat också för den delen) så ibland kommer jag in i en bra period när jag tränar tre-fyra gånger i veckan och ibland kan det gå månader utan träning.


Förra graviditeten tränade jag noll gånger. Hade sån vansinnig foglossning att jag knappt kunde röra mig så träning kändes som det sista jag skulle orka med.
Den här gången hade jag en ambition att vara bättre på att hålla igång träningen. Dock mådde jag så ruskigt illa till vecka 21 så av den anledningen kom jag inte iväg (hälften skyller jag på det och hälften var jag bara för lat)
Men vår bil gick sönder och var på lagning i över en månad, så då var jag så illa tvungen att cykla överallt, till jobb, dagis och vart jag än skulle.


Cyklandet, frivilligt eller ej, gjorde verkligen under för mitt mående! Har inte haft någon foglossning alls den här gången och kanske beror det lite på just det, att jag iallafall höll igång en smula.
Nu när bilen är lagad igen har jag ändå allt som oftast cyklat, för att det är så himla mysigt att cykla till dagis med Knut. Men visst fuskar jag och åker bil ibland numera.


Precis innan vi åkte på semester fick jag hem ett set med träningskläder från Training for pregnant, som gör träningskläder för gravida! Så himla bra grej med kläder som är anpassade så man slipper dra i tröjan ideligen och ständigt vara rädd för att ens buttcrack syns!


Nu har denna sommar varit olidligt varm så att gå runt i långa tights har inte varit optimalt. Men de här kläderna passar ju även perfekt till träningen efter barn. Skönt med byxor som är rejält höga i midjan, både med bebis i magen och med bebis utanför tänker jag.


Jag har som sagt inte varit särskilt aktiv på träningsfronten den här graviditeten heller, även om jag hade planer på det. Önskar sååå att det hade funnits pass med gravidyoga även här. Men det gör det dessvärre inte.

Mina planer om träningen efter graviditeten är däremot högtflygande! Jag ser fram emot att få känna mig lite stark igen, förhoppningsvis kunna hitta tillbaka till mina magmuskler igen och kanske, om jag finge drömma, orka springa en mil till våren.


Men man måste göra allt med måtta tänker jag. Plus minus noll. Efter långpromenad på stenstrand kommer glassbomb, det är sen gammalt!

Om ni uppger koden annaritar15 får ni 15% rabatt på ett helt köp hos Training for pregnant. De har allt man behöver för att hålla igång även under sin graviditet och om inte annat, så har kläderna gott om plats för en extra glass eller två!

3 Kommentarer

  1. Hej Anna! Jag undrar hur det gick till när du blev av med gravidkilona sist? Jag har ett barn på fyra månader och vill verkligen gå ner till min ursprungsvikt men vet inte hur jag ska sätta eller hålla igång! Kram

    • Hej! Det tog absolut längre tid än fyra månader iallafall! Jag tror det hade gått åtta månader efter att Knut föddes som jag började med 5:2 och att träna ordentligt, då gick jag ner de sista 8-10 kilona som hängde sig kvar.

      • Ok! Japp, det är ca tio kg som jag vill gå ner också. Försöker verkligen att inte stressa men känner mig bara så stor och klumpig ???? tack för världsbäst blogg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...