Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Valet!

sep 15, 2014 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Sverige alltså, det är ju så man skäms!

Min pappa vänder sig i sin grav när Sverigedemokraterna blir Sveriges tredje största parti!
Min pappa jobbade under många år med att omvända unga nynazister, han tog med dom till Auschwitz ihop med en kvinna som lyckats överleva koncentrationslägret. Hon berättade för de unga nazisterna hur det varit och de flesta av dom blev väldigt berörda av att vara på plats och se det och höra henne berätta om det.
Han lyckades omvända många ungdomar som var ute på djupt vatten och det är jag så himla stolt över!

Men nu går åren och de som överlevde koncentrationslägren är gamla och snart finns det ingen kvar som kan berätta om det, ingen som varit med om det.
Det är då folk glömmer, förnekar och upprepar.
Det är ju helt vansinnigt att med en sådan historia så kan ändå Sverigedemokraterna bli så stora!
Vad är det för fel på folk egentligen?

Man blir ju mörkrädd, skämmes för fan!

IMG_4230

2 Kommentarer

  1. PRECIS!! Nu måste vi göra allt vi kan för att vända det här till nästa val!

  2. Vilken tuff pappa du hade! Det behövs fler som honom.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...