Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna på Facebook!

apr 4, 2012 | Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Jag har försökt hålla min egen facebook sida hyffsat privat. Så gott det går iallafall.
Istället finns Anna Ritar på facebook för er som vill hålla ett öga på mig även där!

Men jag tänkte vi skulle ta en titt på lite bilder som ligger på min vanliga sida:

Jag och Emma hade tjusiga frisyrer, hon hade gjort en inbakad fläta på mig, med huvudet upp och ner och sen slutar man flätan i en knut!

Jag, Emma och Cissi skulle ha en girls night out, som slutade med att vi hade likadana kläder och här skulle vi ta ett fräsigt gruppfoto. Vi skulle se så tuffa ut vi kunde men Emma visade sig vara väldigt otuff! (jag klarar ju uppenbarligen uppgiften galant)

En gång var jag svarthårig, kortklippt och på Läckö slott med mormor!

Här var jag på ett jätteakvarium i Valencia med min bästa kompis. Just här försöker jag posera med en haj.

Mer Valencia, fast lättare modell att posera med.

Om man rotar riktigt långt bak i tiden så var jag nitton år och tog studenten. Min största idol va Kitty Jutbrink och jag älskade allt som hade med 80-talet att göra.

Det här va innan Värnamo hade fått en egen sushirestaurang. Då gjorde jag och min kusin roadtrips till Växjö och åt sushi så det sprutade genom öronen!

Den här bilden är från modevisningen vi hade med textilakademin där jag gick ett år. Jag har designat våra kläder (klänningen har tryck med foton på min mormor)

Avslutningen med textiltjejerna. Det här var mitt livs bästa år och jag grät hela vägen hem från den här festen för att allt var över. Turbanen har Josefine gjort till mig. Fin va?

På Öland med koftan jag ärvt av mormor som hon fått av Morfar. Min morfar är från Öland så just när jag stod här ringde jag mormor och berättade att hennes kofta kommit hem till Öland igen!

Jag fotades hemma hos Erika. Det är lika roligt varje gång för att jag vet att hon alltid får så himla himla strålande bilder!

Det var allt från min facebook för den här gången!

7 Kommentarer

 1. Vad fin du var med mörktbrunt hår!

 2. Oj, vad kul att se dig i olika stilar, visste inte att det hade skiftat så. 🙂 Snyggt

 3. Kul att se! Du är grymt vacker som kortklippt och mörk! (Tjusig nu med förstås :))

 4. Åh, Supermysiga bilder =)

  Om du vill kan du få berätta om Valencia, velat åka dit och drömmer lite om hur det är.
  Stort? Fint? Caféer? Barer? Shopping? Människor? Museum? Vad gjorde du där? Berätta berätta =D

  Ps. Trevlig Påsk!!!

  • Valencia är supermysigt, inte alls lika turistigt som Barcelona. Det ligger ju inte direkt vid havet så jag skulle rekomendera att åka på hösten så du inte svettas ihjäl. Vi åkte i oktober och då va det perfekt! Vi bodde på hostel, som hette nått med purple, låg mitt i stan och va jättefräscht och nyrenoverat. Kostade typ 100 kr natten!
   Det stora akvariet måste man se, skithäftigt! Annars var det väldigt lugnt, billiga drinkar och supergod mat. Och inga turister!

 5. Vilken textilakademi gick du? 🙂

  • Jag gick på textilakademin på Värnamo folkhögskola!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...