Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Provar Kläder!

feb 25, 2020 | Kläder | 1 kommentar

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv.
Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär:


Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår klädbytardag, väst från tradera för 10 kronor! Mössa Carin Wester och jacka från Filippa K.


Började med att prova de här perfekta jeansen med RIKTIGT hög midja. Tycker alltid ”hög midja” ändå inte är tillräckligt högt. Men jag har lite köpstopp på just jeans, har ofantligt många! De här jeansen är det, bra pris också! (provade tröjan också men kändes bara sladdrig och billig så den nämner jag inte ens)

Var på jakt efter en vit tröja då jag insett att jag inte äger nån (förutom t-shirt) men tycker det är svårt. Vill ha kritvit och inte offwhite, vill ha en tröja men helst inte stickad och ingen skjorta. Ja ni hör ju, många krav. Denna va okej men hade LOVE broderat och det var ett minus. (insåg nu när jag kollade H&M´s hemsida att det är på herravdelningen man ska leta för att slippa brodyr, måste genast kolla när jag är på stan nästa gång)


Sen provade jag den här klänningen, för tredje gången! Kan liksom inte sluta tänka på den. Nu provade jag small istället för medium (som jag egentligen är) och då tycker jag den satt bättre, så nu slog jag till. Härligt material också, plus i kanten! Tänker ha klumpiga sneakers till i vår och sandaler i sommar. Älskar´n!

1 kommentar

  1. Men ja!! Älskar när du har inlägg om kläder!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...