Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

feb 29, 2012 | Pyssel | 3 Kommentarer

Jag har levt på gränsen till galenskap, living on the edge så att säga, dvs jag har haft en mobil utan mobilskal.
Fram tills nu!

Jag köpte ett genomskinligt när jag var på Ullared sist och sen är det bara att sätta in vilken bild man vill!
Fiffigt värre!

 

 

3 Kommentarer

  1. för att vara petig. I Ullared (på Ge-Kås)… Inte på Ullared.
    fiffigt skal!

  2. Vad kul!! 😀 Vilka mått har du på bilderna, du skulle hemskt gärna få lägga upp en liten bild med måtten? 😀

    • Det är bara att teckna av mobilen så stämmer måtten, inte svårare än så!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...