Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

mar 14, 2012 | Inredning, Loppis, Pyssel | 2 Kommentarer

Igår fixade jag iordning en mycket trött och ledsen loppislampa.
Jag köpte den för 15 kronor för att jag tyckte själva formen var fin (den hade nån bastskärm från början, men jag pimpade den med mindre lyckat resultat för nått år sen)

Börja med att klippa bort alla spår av skärmen.

Naken, ensam och rädd lampa.

Maskera som bara sjutton och sen spraymålar du den vit, så alla skavanker försvinner.

Ta bort tejpen och börja linda tvättlina runt stommen.

Färdigt!
Perfekt ihop med stringhyllor och annat fint.

2 Kommentarer

  1. Godkväll kära du! 🙂 Hoppas du får en underbar kväll. Lust att eventuellt göra ett bloglovinbyte? :):) KRAM.
    *nojjz.blogg.se*

  2. Åh, älskar sånt här fint pyssel. Själv är jag för lat och/eller för dålig fantasi för just loppisfynd. Men snyggt blev det!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...